Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Безглютенове універсальне борошно, King Arthur Flour, 24 унцій (680 г)

Немає в наявності
Артикул: KNG-07502
388 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Без глютену, Без пшениці, Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Безглютеновая виробнича фабрика
  • без пшениці
  • Ідеально підходить для випічки без глютену
  • Відмінний смак і текстура
  • Сертифіковано - Без глютину
  • кошерний продукт

Без компромісів

Як найстаріша компанія Америки з виробництва борошна домагається відсутності в продукції глютену? Це питання ми задаємо собі, коли нас починають питати наші покупці.

Ми дотримуємося високих стандартів якості для всієї нашої продукції, і наші суміші не містять глютену. Ми ретельно змішуємо цільні інгредієнти, що не містять глютен. Ми гарантуємо, що вам сподобаються наші суміші.

Суміші без глютену від King Arthur Flour - смак, який полюбить вся сім'я!

Рекомендації по Застосуванню

Пончики без глютену

4 великих яйця

2 столові ложки розм'якшеного масла

1 1/4 склянки молока

1 склянка борошна

1/4 ч.л. ксантанової камеді

1/2 чайної ложки солі

  1. Нагрійте духовку до 400 ° F. Змастіть маслом ємність для випікання.
  2. Змішайте яйця, масло і молоко у великій мисці. В окремій мисці, змішайте муку і ксантанову камедь, а також сіль, після чого поступово вливайте рідкі інгредієнти.
  3. Налийте суміш у форми, наповнюючи кожну на 2/3.
  4. Випікайте 25 хвилин, після чого зменшіть температуру до 350 ° F і випікайте ще 15 хвилин до появи коричневого кольору. Дістаньте з духовки і дайте охолонути 5 хвилин, потім перекласти з форми і подавати відразу.

Отримана кількість: 12 пончиків ..

інші Інгредієнти

Спеціальна борошняна суміш (рисове борошно, крохмаль тапиоки), картопляний крохмаль, борошно з цільного зерна коричневого рису, карбонат кальцію, ніацинамід (вітамін А-В), відновлене залізо, гідрохлорид тіаміну (вітамін В1), рибофлавін (вітамін В2).

Виробляється в спеціальному виробничому приміщенні без клейковини.

попередження

Не слід їсти сиру борошно, тісто або кляр.


склад
Розмір порції: 3 ст. (30 г)
Порцій в упаковці: близько 23
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 100
Калорії з жирів 5
всього жирів 0 g 0%
насичений жир 0 g 0%
Транс-жири 0 g
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 24 г 8%
дієтичне волокно 0 g 0%
Sugars 0 g
білка 2 г
Вітамін А 0%
Вітамін С 0%
кальцій 6%
Залізо 8%
тіамін 10%
Riboflaving 6%
ніацин 8%
* Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях:
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
насичений жир Менше ніж 20 г 25 г
холестерин Менше ніж 300 г 300 г
натрій Менше ніж 2,400 мг 2,400 мг
всього вуглеводів 300 г 375 г
дієтичне волокно 25 г 30 г
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору