Ідеально підходить для кексів, печива, тортів, млинців та піци.
Розігрійте сковороду до 325°F чи поставте сковороду на середній вогонь.
Злегка змастіть сковороду чи сковороду олією.
Збийте борошно, винний камінь, харчову соду та сіль.
Окремо збийте яйця, воду, олію, мед (якщо використовуєте).
Додайте|добавляйте| борошняну суміш до вологих інгредієнтів і акуратно збийте, щоб змішати.
Викладіть 1/4 склянки рідкого тіста на сковороду чи сковороду, акуратно розклавши їх на 4-дюймові кола. Готуйте близько 2 хвилин із кожного боку. Подавайте у теплому вигляді.
Вихід: від п'яти до шести 4-дюймових млинців.
Палео-млинці
1 склянка (104 г) борошна для випічки King Arthur Paleo
1/2 чайної ложки винного каменю
1/4 чайної ложки харчової соди
1/8 чайної ложки солі
2 великі яйця
1/2 склянки (113 г) води
1 столова ложка (14 г) розтопленої кокосової олії
1 столова ложка (21 г) меду, за бажанням
Як з ним запікати
- Не рекомендується для виготовлення дріжджових грудок.
- Ідеально підходить для кексів, печива, крекерів, кірок для пирогів та інших бездрожжових рецептів.
- Щоб замінити звичайне універсальне борошно, використовуйте таку ж кількість за обсягом.
- Щоб замінити універсальне борошно без глютену, використовуйте в 1,5 рази більше за обсягом і не використовуйте ксантанову камедь, вказану в рецепті.