Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Паста для тікка масала Kitchens of India (Paste) 100 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: INA-02071
180 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Паста
Сертифікати та дієта Кошерний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Кошерний продукт: молочне
  • Не містить глютену
  • Автентичний індійський продукт
  • Насичені екзотичні спеції, прості у використанні
  • Спеціальна суміш, розроблена шеф-кухарями мережі ITC Hotels
  • Лідери у виробництві екологічних продуктів в Індії
  • ITC: Постійні цінності

Шедевр шеф-кухарів готелів ITC для створення індійського смаку тікка-Масалов, апетитного страви зі штату Пенджаб, на півночі Індії.

Рекомендації по Застосуванню

Рецепт приготування на плиті

  • Тікка-масала з куркою: на сковорідку викласти весь вміст пакету Kitchens of India's Tikka Masala Curry Paste і ретельно змішати з 300 мл (1 ¼ води) води, додати 1 фунт (450 г) очищеної від кісток курки, шматочками. Доведіть вміст до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте 15-20 хвилин або до тих пір, поки куряче філе не зварила. Помішуйте час від часу.
  • Тікка-масала з овочами: на сковорідку викласти весь вміст пакету Kitchens of India's Tikka Masala Curry Paste і ретельно змішати з 300 мл (1 ¼ води) води, додати 7 унц. (1 ½ - 2 чашки) різних нарізаних овочів (наприклад, картоплі, капусти, зеленого горошку, цвітної капусти, моркви, грибів і так далі) і сир. Доведіть до кипіння, накрийте і тушкуйте 18-20 хвилин або поки овочі не будуть готові. Помішуйте час від часу.

Рецепт приготування в мікрохвильовій печі

  • Тікка-масала з куркою: в ємності для мікрохвильової печі змішайте всі інгредієнти, як зазначено в рецепті для сковороди. Накрийте чашу і готуйте на режимі High (900 ват) протягом 10-12 хвилин або до тих пір, поки куряче філе не буде готове.
  • Тікка-масала з овочів: в ємності для мікрохвильової печі змішайте всі інгредієнти, як зазначено в рецепті для сковороди. Накрийте чашу і готуйте на режимі High (900 ват) протягом 12-15 хвилин або до тих пір, поки овочі не будуть готові.

Рекомендоване дозування: щоб соус став густішим, додайте 1 чайну ложку масла. Потримайте під кришкою 10 хвилин. Прикрасьте порізаними листям кінзи. Подавайте з гарячою коржем нан, хлібом або відварною рисом.

інші Інгредієнти

Томатна паста, цибуля, соняшникова олія, часник, спеції, сухе знежирене молоко, сіль, імбир, молоко, вершковий порошок, цукор і екстракт прянощів (паприка-олеорезин).

Містить молоко. Інформація про алергії: Проводиться на об'єкті, який обробляє арахіс, соєві боби, горіхи і пшеницю.

попередження

Використовувати відразу ж після розтину. Не використовуйте внутрішній пакет, якщо він протікає або здувся.

Зберігати в сухому прохолодному місці.


склад
Розмір порції: ¼ упаковки (25 г)
Порцій в упаковці: 4
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 90
Калорії від жиру 45
всього жирів 5 г 8%
насичений жир 1 г 5%
Транс-жир 0 г
холестерин менше 5 мг 1%
натрій 600 мг 25%
всього вуглеводів 9 г 3%
дієтичне волокно 2 г 8%
Sugars 5 г
білка 2 г
Вітамін А 0%
Вітамін С 0%
кальцій 6%
Залізо 4%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях:
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
Сидів. жир Менше ніж 20 г 25 г
холестерин Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2400 мг 2400 мг
всього вуглеводів 300 г 375 г
дієтичне волокно 25 г 30 г
Калорії на грам Жир 9 • Вуглеводи 4 • Білки 4
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору