Процес приготування
Рецепт приготування на плиті
Змішайте в сковороді 1 фунт (450 г) шматочків курки без кісток, 3 столові ложки олії, вміст баночки Kitchens of India's Butter Chicken Curry Paste і 1 стакан води. Ретельно перемішайте вміст. Варіть під кришкою на повільному вогні 20 хвилин після закипання. Потім 5 хвилин готуйте на сильному вогні. Відставте в сторону, накрийте і дайте постояти 3 хвилини. Подавайте гарячим.
Рецепт приготування в мікрохвильовій печі
Змішайте в мисці для мікрохвильовки 1 фунт (450 г) шматочків курки без кісток, 3 столові ложки олії, вміст баночки Kitchens of India's Butter Chicken Curry Paste і 1 стакан води. Готуйте 22 хвилини на середній температурі в закритому посуді. Дістаньте з мікрохвильовки і накрийте на 5 хвилин. Подавайте гарячим.
Ідеї по сервіровці
Доповніть свіжими вершками або домашнім соусом малай. Подавайте гарячим з коржиками роті, НААН, з хлібом парата або рисом на пару.