Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Паста для приготування курчати каррі, Paste for Butter Chicken Curry, Kitchens of India, 100 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: INA-02021
180 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Сумка
Сертифікати та дієта Без глютену, Кошерний продукт, Раціональне виробництво
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Молочні продукти
  • Схвалено як кошерний продукт
  • Автентичний індійський продукт
  • Зроблено в Індії шеф-кухарями з мережі готелів ITC Hotels
  • Лідер по екологічності серед індійських компаній

Екзотична пряна паста з насиченим смаком - легко використовувати.

Спеціально приготовлено шеф-кухарями з мережі готелів ITC Hotels

Відповідає вимогам повторної переробки твердих відходів води і вуглецю

Майстерно приготовлено шеф-кухарями мережі готелів ITC Hotels для створення автентичного смаку індійської курки в вершково-томатному соусі. Блюдо популярно завдяки своєму насиченому смаку і аромату.

Рекомендації по Застосуванню

Процес приготування

Рецепт приготування на плиті

Змішайте в сковороді 1 фунт (450 г) шматочків курки без кісток, 3 столові ложки олії, вміст баночки Kitchens of India's Butter Chicken Curry Paste і 1 стакан води. Ретельно перемішайте вміст. Варіть під кришкою на повільному вогні 20 хвилин після закипання. Потім 5 хвилин готуйте на сильному вогні. Відставте в сторону, накрийте і дайте постояти 3 хвилини. Подавайте гарячим.

Рецепт приготування в мікрохвильовій печі

Змішайте в мисці для мікрохвильовки 1 фунт (450 г) шматочків курки без кісток, 3 столові ложки олії, вміст баночки Kitchens of India's Butter Chicken Curry Paste і 1 стакан води. Готуйте 22 хвилини на середній температурі в закритому посуді. Дістаньте з мікрохвильовки і накрийте на 5 хвилин. Подавайте гарячим.

Ідеї по сервіровці

Доповніть свіжими вершками або домашнім соусом малай. Подавайте гарячим з коржиками роті, НААН, з хлібом парата або рисом на пару.

інші Інгредієнти

Томатна паста, соняшникова олія, цибуля, вода, спеції, часник, грама мука, цукор, сіль, сухе знежирене молоко, імбир, диня, кешью і екстракт прянощів (паприка-олеорезин).

Містить кешью і молоко.

Інформація про алергії: проводиться на об'єкті, який обробляє молоко, арахіс, соєві боби, горіхи і пшеницю.

попередження

Використовувати відразу ж після розтину.

Не використовуйте внутрішній пакет, якщо він протікає або здувся.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

склад
Розмір порції: 1/4 упаковка (25 г)
Порцій в контейнері: 4
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 80
Калорії від жиру 35
всього жирів 4 г 6%
насичений жир 0,5 г 3%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 700 мг 29%
всього вуглеводів 9 г 3%
дієтичне волокно 2 г 8%
Sugars 4 г
білка 2 г
Вітамін А 6%
Вітамін С 15%
кальцій 8%
Залізо 4%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях:
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
Сидів. жир Менше ніж 20 г 25 г
холестерин Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2400 мг 2400 мг
всього вуглеводів 300 г 375 г
дієтичне волокно 25 г 30 г
Калорії на грам
Жир 9 • Вуглеводи 4 • Протеїн 4
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору