Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Суміш для курки карі, концентрат для приготування соусу, середня, Kitchens of India, 3,5 унц (100 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: INA-02061
180 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску П'юре
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Kosher Inspection Service - продукт парве
  • Не містить глютену
  • Насичені екзотичні спеції, прості у використанні
  • Спеціальна суміш, розроблена шеф-кухарями мережі ITC Hotels
  • Лідери у виробництві екологічних продуктів в Індії
  • Для нашого спільного завтра
  • ITC - Постійні цінності

Вишукана суміш, створена шеф-кухарями ITC Hotels для приготування курки каррі з автентичним індійським смаком. Популярний індійський рецепт з делікатним балансом трав і спецій з яскравими смаками.

Рекомендації по Застосуванню

Процес приготування

Рецепт приготування на плиті

У сковороді змішайте 450 г філе курки, весь вміст однієї упаковки суміші для курки карі від Kitchens of India і 1 стакан води. Ретельно перемішайте всі вміст. Тримайте на повільному вогні 25 хвилин, доведіть до кипіння під закритою кришкою. Потім потримаєте 5 хвилин на сильному вогні, зніміть з плити і потримайте під закритою кришкою 3 хвилини. Подавати в розігрітому вигляді.

Рецепт приготування в мікрохвильовій печі

У чаші для мікрохвильової печі змішайте вміст однієї упаковки суміші для курки карі від Kitchens of India з 1 склянкою води. Розігрійте протягом 3 хвилин на середньої потужності в закритому посуді. Додайте 450 г філе курки. Готуйте 20 хвилин на середньої потужності в закритому посуді. Витягніть чашу з мікрохвильової печі і потримайте під закритою кришкою 3 хвилини. Подавати в розігрітому вигляді.

Ідеї сервіровки

Прикрасьте порізаними листям кінзи. Подавайте в гарячому вигляді з роті, наааном і вареним рисом.

інші Інгредієнти

Лук, соняшникова олія, часник, томатна паста, спеції, імбир, сіль, лимонний сік і вода.

Інформація про алергії: проводиться на об'єкті, який обробляє молоко, арахіс, соєві боби, горіхи і пшеницю.

попередження

Вживайте відразу ж після розтину.

Не використовуйте внутрішній пакет, якщо він протікає або здувся.

Зберігати в сухому і прохолодному місці.


склад
Розмір порції: 1/4 упаковка (25 г)
Порцій в контейнері: 4
Кількість на порцію % Від добової потреби *
калорії 100
Калорії від жиру 70
всього жирів 8 г 12%
насичений жир 1 г 5%
Транс-жир 0 г
холестерин 0 мг 0%
натрій 860 мг 36%
всього вуглеводів 5 г 2%
дієтичне волокно 2 г 8%
Sugars 3 г
білка 2 г
Вітамін А 2%
Вітамін С 10%
кальцій 6%
Залізо 4%
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях:
калорії: 2000 2500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
Сидів. жир Менше ніж 20 г 25 г
холестерин Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2400 мг 2400 мг
всього вуглеводів 300 г 375 г
дієтичне волокно 25 г 30 г
Калорії на грам
Жир 9 · Вуглеводи 4 · Білок 4
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору