- Основа для довголіття
- яблучний антиоксидант
- Біологічно-активна добавка
Користь від рослинних поліфенолів добре відома послідовникам здорового способу життя. Ці натуральні рослинні компоненти блокують окислювальні пошкодження, які призводять до запалення і прискореного біологічного старіння тканин.
Недавні дослідження, проведені трьома незалежними лабораторіями прийшли до висновку, що поліфеноли, витягнуті з яблук, продовжують на лабораторних моделях життєвий цикл на 12%.
Яблука і особливо їх шкірка багаті на поліфеноли. Один з основних біологічно активних поліфенолів, флоридзин, який міститься в шкірці багатьох видів яблук, діє як потужний агент проти гликации та інших деструктивних процесів в організмі. Флоридзин також регулює клітинну сигналізацію в клітинах і підтримує здоровий рівень глюкози в межах норми шляхом пригнічення ферменту глюкозо-6-фосфатази.
Яблучні поліфеноли можуть уповільнити всмоктування тригліцеридів з кишечника, блокуючи липазу в підшлунковій залозі, фермент, спеціально передбачений для руйнування трігліцерідной жирів.
Додаткові дослідження показали, що поліфеноли яблука можуть збільшити захисну антиоксидантну молекулу, параоксонази, на цілих 23%, тим самим пригнічуючи перекисне окислення ліпідів і запальні фактори.
Поряд з флоридзин, яблука містять хлорогеновую кислоту, яка підтримує нормальний рівень глюкози в межах норми шляхом пригнічення ферменту глюкозо-6-фосфатази, а також за рахунок збільшення деяких клітинних механізмів, які стимулюються інсуліном в клітинах печінки.