- Основа довгого життя
- Зручний джерело хлорогенова кислоти
- Харчова добавка
Кожна порція містить приблизно 12 мг кофеїну (кількість, що дорівнює кількості кофеїну в 1/4 чашки завареного зеленого чаю).
Екстракт зеленого кава CoffeeGenic
Люди, що починають кроки по обмеженню споживання вуглеводів в своєму раціоні, все одно можуть стикатися з більш високим, ніж їм хотілося б, рівнем цукру в крові протягом дня. Причина цього полягає в тому, що рівень цукру може підвищуватися після прийому їжі. І дана ситуація може зберігатися годинами .. і навіть цілий день!
Дослідження показують, що навіть люди з нормальним рівнем цукру в крові, отримавши контроль над підвищенням рівня цукру в крові після їжі, забезпечують додаткову підтримку серцево-судинної системи і метаболізму.
Екстракт зеленого кава - це натуральна речовина, яка в змозі усунути цю широко розповсюджену проблему. Доза в 400 мг дійсно викликає падіння на 24% рівня цукру в крові через 30 хвилин після їжі, а доза в 200 мг забезпечує падіння на 14%! Причиною цього є хлорогенова кислота, поліфенол, що міститься в зеленому кави.
Хлорогенова кислота пригнічує надмірну активність глюкози-6-фосфатази. Ензим глюкози-6-фосфатази запускає утворення глюкози з невуглеводних речовин і викид глікогену з печінки, що призводить до зростання вмісту глюкози в крові. Нейтралізуючи глюкозу-6-фосфатазу, більшість людей можуть домогтися оптимального контролю рівня цукру в крові.
Ще один процес, за допомогою якого хлорогенова кислота допомагає підтримувати нормальний рівень глюкози, полягає у впливі на ензим альфа-глюкозидази. Цей травний ензим розщеплює складні цукри і збільшує їх абсорбцію в кров.
Хлорогенова кислота підвищує кількість сигнального протеїну на рецепторах інсуліну в клітинах печінки.
Навіщо потрібно приймати екстракт зеленого кава CoffeeGenic?
Кава росте на деревах, а його плоди є ягодами. Ці ягоди містять зелені зерна, які ми називаємо зернами кави. " Інша частина ягоди видаляється для отримання чистих зерен. Зерно кави багато фенольних кислотами в порівнянні з рештою ягодою.
Проблема з обсмаженою кавою, який ви п'єте, полягає в тому, що велика частина корисних поліфенолів руйнується в процесі обсмажування.
Екстракт зеленого кава (GCA) проводиться з органічно вирощеного зеленої кави Арабіка за допомогою захищеного патентом процесу екстракції. Одержуваний в результаті екстракт зеленого кава стандартизований, і зміст хлорогенова кислоти в нім складає 50% для максимальної ефективності .... і максимальної результативності в підтримці нормального рівня цукру в крові.
Ця високо ефективна версія містить ту ж клінічну дозу, яка викликає падіння на 24% рівня цукру в крові при його підвищенні після їжі протягом 30 хвилин, і ідеально підходить для тих, хто потребує додаткового засобі контролю рівня цукру в крові
Так як цей екстракт також допомагає пригнічувати засвоєння калорій з крохмалю і цукрів, він додатково сприяє зниженню ваги. В ході дослідження з використанням плацебо учасники, які брали 350 мг екстракту зеленого кава 3 рази в день перед їжею скинули 17,6 фунтів (8 кг) - більше 10% ваги тіла - через 12 тижнів прийому. Середнє зниження кількості жиру в тіла склало 4,4%!