- Основа для довголіття
- Йод з морським рослинним комплексом
- Біологічно-активна добавка
морський йод
Протягом багатьох десятиліть, американцям говорили уникати кухонної солі. Але при скороченні йодованої кухонної солі в раціоні, люди можуть неусвідомлено знизити споживання йоду до неоптимального рівня. Аналізи Національної програми перевірки здоров'я і харчування (NHANES) показують, що рівень йоду в сечі падає з 1970 року.
Доброю новиною є те, що ви можете уникнути йодовану кухонну сіль, не жертвуючи користю йоду для свого здоров'я. Морський йод - це недороге запатентований засіб, яке піклуються про своє здоров'я люди можуть приймати щодня, щоб підтримувати оптимальний рівень йоду. З використанням натуральних інгредієнтів, зібраних із суміші органічних морських водоростей, морської йод приносить користь здоров'ю, уникаючи при цьому небезпеки надмірного споживання солі. Водорості, що містяться в морському йоді забезпечують більш 667% від рекомендованої добової норми природного йоду.
Йод - це сприяє зміцненню здоров'я мікроелемент, який необхідний для життя. Його основна біологічна роль полягає у виробництві гормонів щитовидної залози - трийодтироніну (Т3) і тироксину (Т4). T4 і T3 містять чотири і три атома йоду в молекулі, відповідно. Щитовидна залоза активно поглинає йодид з крові, виробляючи і випускаючи ці гормони в кров.
Йод зазвичай можна знайти в достатку в морських овочах і рослинах. В областях, які не багатих морськими продуктами, люди мають більш низьким рівнем йоду. З цієї причини, американські комерційні виробники солі давно додають йод як ключовий компонент в свою продукцію. Проте, тепер ми знаємо про проблеми, пов'язані зі споживанням занадто великої кількості кухонної солі, що провокує дилему - де можна дістати здорові джерела йоду.
За іронією долі, що піклуються про своє здоров'я люди часто є найбільш схильними до розвитку низького рівня йоду. Однією з причин є те, що спортсмени і люди, що займаються важкими фізичними навантаженнями виснажують свої природні запаси цього мікроелемента через піт. Вегетаріанці також схильні до ймовірності низького рівня йоду, в порівнянні з людьми, які їдять м'ясо, так як продукти рослинного походження менш багаті на йод, ніж продукти тваринного походження. Одне дослідження виявило, дефіцит йоду у вегетаріанців складає 25% і 80% - у веганів.
Для тих, хто хотів би зручно і економно приймати вітамін D разом з морським йодом в одній таблетці, Life Extension також пропонує вітамін D3 з морським йодом.