- Виготовлено з рослин, вирощених в Перу на висоті близько 4250 м
- Супер їжа інків!
- Як подстастітеля використана натуральна солодка
- Прямі поставки сировини від виробників
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- Не містить глютену
- кошерний продукт
- Сертифікат органічного походження OTCO
- Харчова добавка
- Перевірка ідентифікації, чистоти і якості виконана сторонньої випробувальної лабораторії
- 100% чистий продукт без добавок
- Органічний продукт, сертифікований компанією OregonTilth
- Сертифікат кошерності Earth Kosher
У 1994 році нам вдалося зробити ботанічну експедицію по перуанським Анд в пошуках маки. Незабаром стало очевидно, що маку була надзвичайно рідкісною рослиною. За нашими оцінками, в Перу росло стільки маки, що її вистачило б тільки те, щоб нагодувати кілька невеликих сіл.
Для древніх перуанців корінь маки був цінним товаром. Протягом майже двох століть європейці купували його за золото і вивозили до столу королів Іспанії. В кінці 20 століття маку стала надзвичайно рідкісною і збереглася лише на висоті 4250 метрів, балансуючи на межі зникнення.
За допомогою перуанського уряду ми відвідали університети і колекції насіння ідіоплазми по всьому Перу. Отримавши дозволу Міністерства сільського господарства США, ми стали першими експортерами рослин і насіння маки в ботанічні сади, університети та дослідні інститути Північної Америки і всього світу.
Проведені з тих пір дослідження довели те, чим інки користувалися протягом століть: маку є дуже корисною, тому що в ній містяться природні речовини-попередники, амінокислоти, мінерали і недавно виявлені макаміди і Макао, які містяться тільки в цій рослині. Дані досліджень нарешті пролили світло на дивовижні властивості цього колись забутого, чудової рослини.
Сьогодні наше сировину з коренів маки, що отримується від прямих постачальників, має репутацію самого свіжого і чистого в галузі.
Історична етноботаніческіе довідка
Мака використовувалася інками і більш ранніми перуанськими народами протягом більше 1500 років. В наші дні Maca Magic користується великою популярністю в Перу. Цей продукт приймають до трьох разів на день найрізноманітніші люди від професійних спортсменів до літніх людей. Сировина для Maca Magic вирощується в районі походження перуанської маки в чудовій перуанської долині, розташованій на плато Юмін на висоті близько 4250 м в Андах.