- Нерафінована заміна тростинного цукру
- натуральні підсолоджувачі
- Вирощуються і збираються екологічним шляхом
- Ідеальні для випічки, кави і десертів
- Підтверджено як що не містить ГМО
- сертифіковане USDA
- Легкий карамельний смак
- кокосовий цукор
- Виробництва Індонезії і Філіппін
- Сертифіковане Міністерством сільського господарства Колорадо
- кошерно
- вегетаріанський продукт
Натуральний кокосовий цукор від Madhava - це смачна чиста і нерафінована заміна обробленого цукру і штучних підсолоджувачів. Підсолоджувач проводиться з бутонів екологічно вирощених кокосових пальм і не містить ГМО. До того ж до приємного смаку, натуральний кокосовий сахарсодержіт природні компоненти, в тому числі магній, калій, цинк, залізо, вітаміни групи B і амінокислоти.
Ми віримо, що життя можна зробити солодше - натуральним, екологічним шляхом. Одна кокосова пальма виробляє на 50-75% більше цукру на гектар, ніж тростинний цукор - і витрачає при цьому тільки 20% ресурсів. Ось вона справжня насолода!
Натуральні підсолоджувачі Madhava виготовляються спеціально, щоб забезпечити вам високу якість в світі підсолоджувачів з тих пір, як ми почали нашу скромну діяльність в 1973 році.
Наша історія бере початок в столітньому будинку на маленькій мальовничій фермі у пагорбів Колорадо, зовсім поруч з містом Боулдер.
Саме там наш засновник - за допомогою хороших друзів, місцевих бджолярів і дуже-дуже зайнятих бджіл - почав виробництво і продаж чистого і смачного меду.
З тих пір ми значно виросли, але залишилися близькі наших коренів. Разом з чистим медом ми тепер пропонуємо повністю натуральну агаву; а також вирощується і збирається екологічним шляхом натуральний кокосовий цукор.
Ми пишаємося тим, що можемо доставити екологічно чистий підсолоджувач найвищої якості з нашої сімейної ферми до столу вашої родини.