- Локшина конджак Shirataki до цього соусом Пад тай
- Це локшина без глютену - альтернатива звичайної локшини!
- 80 калорій в одній порції
- Готово через кілька хвилин!
- Готовий до вживання
- Не містить глютену
- без зернових
- веганські продукт
- Підходить для дотримують палеодіету
- Не містить ГМО
- Хороший джерело клітковини
- Швидко, смачно, вишукано!
- Ваша їжа буде готова протягом декількох хвилин!
Miracle Noodle Kitchen з гордістю представляє:
пад тай
Наш веганські варіант Пад тай використовує класичне тайське вуличне блюдо і робить його більш корисним за рахунок використання конджак shirataki замість локшини з високим вмістом крохмалю. Виходить прекрасний швидкий обід або вечерю. Насолоджуйтесь безглютенових, смачним, здоровим стравою, готовим за кілька хвилин!
Що таке Shirataki?
Локшина Shirataki зроблена з клітковини рослини Konnyaku Imo (конджак). Ця локшина на 97% складається з води і на 3% з клітковини, відповідно, містить мало калорій. Ця натуральна клітковина дає відчуття ситості, як звичайна вермішель.
Наша місія
Наша місія полягає у зміні ставлення до здорового харчування, ми пропонуємо найякісніші, рослинні, безглютенові продукти, наприклад, локшину конджак shirataki, рис конджак, готові до вживання в їжу, прямо з нашої кухні. Ми віримо, що здорове харчування - просто, смачно і поживно. Ми навічно будемо вдячні вам за привілей, за те, що ви довіряєте нам своє здорове харчування і більш здоровий спосіб життя.
Дякуємо вам і ваше здоров'я,
Джонотан Короп, доктор,
президент і засновник