Тобі знадобиться:
- 3 яйця
- 1/2 склянки молока
- 1/2 склянки топленої несолоної олії
Нагрійте духовку до 350F. Вистеліть форму для кексів або злегка змастіть і посипте мукою|борошном| краю дна кожної форми.
Змішайте яйця, молоко, масло|мастило| і збивайте віночком до однорідної маси, при необхідності зіскребаючи зі стінок миски. Поступово розподіліть по сковороді або заповніть форму для кексів на половину.
Випікайте коржики в центрі духовки, як зазначено нижче, або доки зубочистка, вставлена в середину, не вийде чистою. Перед заморожуванням повністю остудіть.
Розмір каструлі | 18 кексів | 48 міні-кексів | Два 9-дюймові патрони | Два 8-ми раунди |
Час випікання | 14-18 хв. | 7-10 хв. | 22-25 хв. | 25-30 хв. |
Мій торт піднявся правильно? Ми використовуємо кращі інгредієнти, щоб приготувати тістечка з багатим домашнім смаком та компактним м'якушем, який легше заморозити, ніж традиційні суміші. Оскільки ми не використовуємо штучні інгредієнти, наші коржики піднімаються менше, але наші результати, схожі на подряпини, справді виграють!
Потрібно ще трохи життя ? Ми пропонуємо використовувати 8-дюймові сковороди. Порада для професіоналів: використовуйте дві суміші для торта та глазур, щоб створити приголомшливий три або чотиришаровий торт.
Інструкції для великих висот : використовуйте 3 яйця, 1/3 склянки розтопленої олії або олії, 1/2 склянки + 2 столові ложки молока або води та 2 столові ложки борошна. Виконуйте інструкції вище і випікайте при температурі 350F протягом наступного проміжку часу: 18-24 кексів протягом 13-15 хвилин; два 9-дюймові торти на 16-20 хвилин або два 8-дюймові торти на 18-22 хвилини.
Інструкції без молочних продуктів : використовуйте 3 яйця, 1/2 склянки води або молока рослинного походження та 1/2 склянки олії. Виконуйте інструкції вище і випікайте, як зазначено.
Інструкції для веганів : змішайте 3 столові ложки меленого льону та 9 столових ложок води. Залишіть на 2 хвилини, а потім додайте 1/2 склянки води або рослинного молока та 1/2 склянки олії (каноли, кокосу або виноградних кісточок). Дотримуйтесь інструкцій вище та випікайте відповідно до вказівок.