- Екологічно чиста упаковка
- Особливо поживний продукт компанії MRM
- необроблений продукт
- Сертифікат органічного продукту стандарту USDA
- Перевірений на відсутність ГМО
- Сертифікований веганські продукт
- без глютену
- Натуральний енергетичний продукт
- натхненний природою
- Заснований в 1996 р
- схвалено наукою
- Зроблено в соотсветствіі зі стандартом GMP, Належної виробничої практики
- Органічний продукт, сертифікований Ecocert ICO
Незаймана природа зачаровує мене тим, як вона живе в гармонії з самою собою; рослини і тварини співіснують в хаотичному, але при цьому циклічному єдності. Дане бачення природи сформувало моє дитинство і пізніше підштовхнуло мене до вивчення етноботаникі (науки про відносини між людьми і рослинами). Я гордий тим, що результати моїх досліджень дозволили мені створити серію натуральних продуктів для зміцнення здоров'я людини.
У компанії MRM ми черпаємо наше натхнення з природи і використовуємо науку як інструмент пізнання, інтеграції, підтримки і освіти тому, що природа приготувала для нас.
З усією повагою до минулого, даний сверхпітательний продукт являє собою їжу, якої харчувалися наші предки, а не наші сучасники.
Велике спасибі, Марк Олсон, засновник компанії MRM
Що таке продукт Red Beet? |
Назва: | Червоний буряк, Beta vulgaris, інакше просто буряк |
Країна походження: | Китай |
клімат: | Помірний і субтропічний |
Використані частини рослини: | корінь |
живильні компоненти | Електроліти, фібра, вітамін С, антиоксиданти |
етноботаніка: | Їжа, багата антиоксидантами, що вживається в усьому світі протягом багатьох століть |
- Органічний вегетаріанський продукт, без ГМО та глютену
- Насичений сильними антиоксидантами
- У процесі зневоднення при низькій температурі були збережені корисні, біологічно активні речовини
- Поживний цілісний порошок
- Універсальний інгредієнт, який може бути використаний в солодких або солоних стравах
Що таке органічний порошок з червоного буряка Organic Red Beet Powder?
Буряк є сверхпітательним продуктом. Темно-червоний стрижневий корінь і зелене листя і стебла надземної частини буряка можуть вживатися в їжу в рамках будь-якої здорової дієти.
Зелені листові частини схожі на мангольд і багато інших зелені листові овочі. Однак компанія MRM використовувала тільки самі відібрані і багаті на антиоксиданти стрижневі корені сертифікованих органічних свёкл.
Наш цілісний порошок з червоного буряка може бути отримане шляхом ретельного процесу зневоднення бурякового кореня при низьких температурах, з тим щоб не пошкодити важливі поживні речовини, що містяться в ньому. При повільному видаленні вологи порошок зберігає свою свіжість, так як численні корисні компоненти, що містяться в ньому, залишаються активними і біодоступними.
Даний процес просто видаляє воду з овочів, зберігши всі їхні поживні речовини, глибокий насичений колір і солодкий, землистий смак. Все це робить наш продукт універсальним інгредієнтом в будь-яких стравах, будь то солоних або солодких.
переваги
Яскравий червоний колір буряка пояснюється унікальною групою антиоксидантів, які називаються бетаціанінамі. Ці антиоксиданти мають здатність нейтралізувати шкідливі і руйнівні молекули, звані вільними радикалами. Деякі вільні радикали викликають окислювальний стрес, який може бути небезпечним для організму за рахунок викликання пошкодження ключових клітинних структур, таких як ДНК, клітинних мембран і білків. Ці незвичайні антиоксиданти залучили інтерес вчених у всьому світі, і в даний час вони досліджуються на предмет їх здатності запобігати розлади, пов'язані з окислювальним стресом.
Колись вважалося, що дані унікальні антиоксиданти, бетаціаніни, схожі з антоціанинами, темними пігментами, що містяться у винограді, проте пізніше було доведено, що ці два елементи мають дуже різні структури. Тоді як обидва типи антиоксидантів можуть бути однаковими за кольором, структурно вони дуже відрізняються один від одного і ніколи не можуть одночасно перебувати в одному і тому ж рослині.
Поряд з даними антиоксидантами буряк також містить бетаїн та нітрати. Це два компонента, завдяки яким червоний буряк і буряковий сік також вивчають на їх здатність запобігати серцево-судинні захворювання і підвищувати енергетичний рівень і витривалість під час занять спортом.
походження
Протягом тисячоліть буряк вирощували заради її стрижневого кореня і надземної листяної частини, які роблять великий внесок в здоров'я людини. Їх історичне застосування в харчовій промисловості і медицині можна простежити по всій земній кулі - в Європі, Африці, Азії.
Безсумнівно, їх широке вживання в усьому світі протягом століть пояснюється їх унікальною здатністю виростати швидко і відносно легко.