- Технологія анаболічного утримання азоту
- Технології підвищення ефективності
- На 350% вище концентрація білка в порівнянні зі стейком
- Концентрація вище, ніж у сироваткового ізоляту
- Технологія анаболической затримки азоту (ANRT) забезпечує переробку амінокислот і знижує кількість аміаку в м'язах
- Містить протеїни для анаболічного зростання м'язової маси, отримані з чистою яловичини
- Креатин і амінокислоти з розгалуженим ланцюгом
- Без желатину і колагену
- Харчова добавка
- Ароматизатори, вироблені за передовими технологіями
- Містить натуральні і штучні ароматизатори
- 0 жирів - лактози - холестерину - цукру - глютену
- Клінічно протестований білок для формування м'язової маси +
Використовуйте користь яловичини з Carnivor - "Перший в світі ізолят яловичого протеїну"
Давно відомо, що для зростання і зміцнення м'язів бодібілдери і пауерліфтери споживають багато яловичини. Сперечатися з наявністю у яловичого білка анаболічного ефекту неможливо. Кожен бодібілдер скаже, що найбільших успіхів він досяг в той час, коли часто вживав в їжу яловичину. Завдяки біоінженерних доопрацюванням яловичого протеїну, MuscleMeds створює протеїн з високим анаболічним ефектом. Carnivor не схожий ні на одну з існуючих нині добавок.
Ефективність Carnivor для росту м'язів доведена клінічними випробуваннями
За допомогою нового методу екстракції, очищення, гідролізу та ізоляції ізолят яловичого протеїну Carnivor забезпечує максимальну ефективність росту м'язів завдяки більш високому вмісту амінокислот у порівнянні з іншими джерелами протеїну, використовуваними при виробництві добавок, наприклад, сироватки, сої, молока і яєць. Carnivor BPI містить на 350% більше анаболічних амінокислот, ніж першокласний біфштекс з філе! Крім того, позитивний вплив Carnivor на формування і зміцнення м'язів підтверджується наукою. Нове клінічні дослідження показує, що активно тренуються спортсмени, які беруть Carnivor BPI, всього за 8 тижнів відзначають збільшення м'язової маси в середньому на 7,7 ф. (3,5 кг) та середнє збільшення безжировой маси тіла на 6,4%, тоді як група, яка отримує плацебо, відзначила зростання м'язової маси всього на 0,7 ф. (0,3 кг) від початкового рівня. Дослідження також продемонструвало, що спортсмени (жінки і чоловіки), які брали Carnivor BPI, в середньому поліпшили свій результат для 1 повторного максимуму в жимі від лави і на становій тязі на 67 кг (147,7 фунта), в той час як члени яка приймала плацебо групи поліпшили свої результати в тих же дисциплінах тільки на 37 кг (82,6 фунта) від базового рівня. Вражаючі результати підтверджують ефекти Carnivor в області нарощування м'язової маси і збільшення сили.
Технологія утримання анаболічного азоту (ANRT) переробляє амінокислоти і зводить до мінімуму утворення аміаку
Технологія утримання азоту є одним з головних проривів на ринку харчових протеїнових добавок. Сироватковий білок має вирішальне значення для росту м'язів, але іноді, фактично, може зменшити продуктивність і зростання м'язів, якщо азотисті відходи, такі як аміак, не переробляються назад в анаболічні тканини, створюючи канали, або НЕ нейтралізуються іншим чином. ANRT спеціально розроблений для забезпечення переробки амінокислот в попередній стан для нарощування м'язової маси і запобігання накопичення підривають сили токсинів, таких як аміак. До числа факторів утримання азоту ANRT в Carnivor відносяться ГКГ (глутамін альфа кетоглютарат), ОКГ (орнітин альфа кетоглютарат), АКГ (альфа кетоглютарат) і АКК (альфа кетоісокапроат).
Зміст креатину в 20 разів вище, ніж в стейке
Одне з найголовніших переваг яловичини як джерела натуральних білків - високий вміст креатину. Яловичина є одним з кращих натуральних джерел креатину. Кожна порція Carvinor містить в 20 разів більше, в порівнянні з натуральної яловичиною, кількість креатину, що дозволяє прискорити поділ клітин і забезпечити сплеск росту і посилення м'язів.
Додаткові амінокислоти з розгалуженим ланцюгом для більшого анаболічного і антикатаболического ефекту
Для подальшого прискореного росту м'язів до чистого ізолятів Beef Protein додаються амінокислоти з розгалуженою ланцюгом (ВСАА). Підвищений вміст BCAA сприяє синтезу білка, зменшення катаболізму, поліпшенню показників на тренуваннях і зниження м'язової втоми.
+ Шарп і ін., 2015 Міжнародна конференція ISSN [постер]. Дані по м'язової маси засновані на показниках випробуваного суб'єкта чоловічої статі. Збільшення маси і сили порівнюється з базовому показником. При прийомі 2 мірних ложок (46 грамів білка) щодня. Жінки також помітили збільшення безжировой маси тіла.