- Технологія утримання анаболічного азоту
- технології виконання
- Концентрований на 350% більше, ніж стейк
- І більш концентрований, ніж ізолят сироватки
- ANRT переробляє амінокислоти і мінімізує аміак
- Насичений анаболічними м'язовими амінокислотами з чистою яловичини
- Завантажений з креатином і BCAA
- Немає желатину або колагену
- Харчова добавка
- Удосконалена технологія смаку
- Природно і Штучно Приправлений
- 0 Жир - Лактоза - Холестерин - Цукор - Глютен
- Клінічно протестований білок для нарощування м'язової маси +
Beef-Up з Carnivor - «Перший в світі ізолят яловичого білка»
Давно відомо, що бодібілдери і силові атлети споживають велику кількість яловичини для нарощування м'язової маси і збільшення сили. Мускулатура яловичини не може бути оскаржена. Запитайте будь-якого бодибилдера, і він скаже вам, що він робить найбільший приріст м'язів і відчуває себе сильнішим, коли їсть яловичину. Тепер, завдяки розробці передового біоінженерного яловичого білка, MuscleMeds розробив високоанаболіческій білок для нарощування м'язової маси. Carnivor не схожий ні на одну з існуючих протеїнових добавок.
М'язова сила хижака - за підтримки клінічних досліджень
Використовуючи нові передові технології екстракції, освітлення, гідролізу і виділення, Carnivor's Beef Protein Isinate (BPI) забезпечує м'язову силу яловичини з більш високим рівнем амінокислот, ніж інші джерела білка, що використовуються в добавках, включаючи сироватку, сою, молоко і яйця. BPI Carnivor навіть на 350% більше сконцентрований в анаболічних амінокислотах, ніж стейк з філе! Крім того, наука Carnivor підтримує нарощування м'язової маси і збільшення сили. Нові клінічні дослідження показують, що спортсмени з важкими тренуваннями, які беруть Carnivor BPI, набирають в середньому 7,7 фунтів. м'язової маси всього за 8 тижнів, середнє збільшення м'язової маси тіла на 6,4%, в той час як в групі плацебо м'язова маса збільшилася лише на 0,7 фунта. від вихідного рівня. Дослідження також показало, що спортсмени (чоловіки і жінки), які використовували Carnivor BPI, збільшили свій загальний комбінований жим лежачи і максимальну тягу в 1 повторення на 147,7 фунта, в той час як група плацебо тільки збільшила загальну силу на 82,6 фунта . від вихідного рівня. Вражаючі результати підтверджують вплив Carnivor на нарощування м'язової маси і сили.
Технологія утримання анаболічного азоту (ANRT) переробляє амінокислоти і мінімізує аміак
Технологія утримання анаболічного азоту є важливим проривом в нарощуванні м'язової маси в добавках білка. Хоча білок має вирішальне значення для росту м'язів, іноді він може фактично знижувати продуктивність і зростання м'язів, якщо азотисті відходи, такі як аміак, що не рециркулируют назад в шляху формування анаболічних тканин або НЕ нейтралізуються будь-яким іншим чином. ANRT спеціально розроблений, щоб дозволити рециркуляцию амінокислот назад в напрямку шлях нарощування м'язової маси і запобігання накопичення виснажливих токсинів, таких як аміак. Фактори утримання азоту ANRT, що містяться в Carnivor, включають GKG (глутамін-альфа-кетоглутарат), OKG (орнітин-альфа-кетоглутарат), AKG (альфа-кетоглутарат) і KIC (альфа-кетоізокапроат).
20 раз вміст креатину в стейке
Одним з переваг вживання яловичини є її високий вміст креатину. Яловичина є одним з кращих природних джерел креатину. Щоб ще більше підсилити анаболическую активацію і ефект збільшення обсягу кліток креатином, кожна порція Carnivor поставляє в 20 разів більше креатину, ніж всі джерела яловичої їжі, щоб допомогти наситити ваші м'язи вибуховою силою і зростанням.
Додані BCAA для посилення анаболічних і антикатаболических ефектів
Щоб ще більше посилити анаболічний м'язове дію Carnivor, до очищеного ізолятів яловичого білка додаються додаткові амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA). Підвищені рівні BCAA сприяють позитивного азотного балансу, збільшують синтез білка, зменшують катаболізм, покращують результати тренування і знижують м'язову втому.
+ Sharp, et al., 2015 Міжнародна конференція ISSN [Постер]. Дані про м'язовій масі на основі чоловічої теми. Збільшення ваги і сили в порівнянні з вихідним рівнем. З розрахунку 2 лопатки (46 грам білка) в день. У жінок також спостерігалося збільшення м'язової маси тіла.