Маффіни :
- 2 яйця
- ¼ Чашечне масло або топлене масло
- 1 склянка води (або фруктового соку)
Нагрійте духовку до 400°F. Злегка змастіть форму для маффінів (або використовуйте паперові стаканчики).
Змішайте 2 яйця, 1/4 склянки олії та 1 склянку води. Додайте|добавляйте| суміш і добре перемішайте.
Випікати 12-15 хвилин|мінути| або поки|доки| верхня частина не стане світло-золотистою. Зробіть близько 12 мафінів.
Булочка :
Розігрійте духовку до 400 °F. Злегка змастіть лист жиром.
Наріжте 8 столових ложок холодного вершкового масла|мастила| на суху суміш за допомогою блендера або виделки, поки|доки| вона не стане розсипчастою. Додайте 2 збиті яйця та 1/3 склянки молока і перемішайте до однорідної маси.
Сформуйте 8 дисків, змочуючи пальцями за потребою. За бажання посипати цукром.
Випікати 12-15 хвилин|мінути| або до золотистої скоринки.
Для будь-якого:
Спробуйте додати: сушені вишні, сушені або свіжі журавлини, чорниця, шоколадна стружка, горіхи, насіння маку, лимон або апельсинова цедра.