Рекомендації щодо випікання шоколадного торта:
Що вам потрібно: 4 яйця, 2/3 склянки олії, 1½ склянки води.
1 приготування: нагрійте духовку до 350°F. Злегка збризкайте або змастіть сковороди (або паперові вкладки для кексів).
2 Змішування: змішайте 4 яйця, 1 1/3 склянки води та 2/3 склянки олії. Додайте|добавляйте| суміш для торта і добре перемішайте. Для однієї 9-дюймової круглої або 8-дюймової квадратної сковороди змішайте: 2 яйця, не більше 2 склянок суміші, * 1/3 склянки олії та 2/3 склянки води і добре перемішайте.
3 Випікати:
Сковорода 9 дюймів x 13 дюймів | 9-дюймові круглі або 8-дюймові квадратні сковороди | Кекси |
35-40 хвилин | 25-32 хвилин | 20-25 хвилин |
Торт готовий, коли вставлена в центр зубочистка виходить чистою. |
Останні штрихи:
Заморозьте глазур'ю без глютена або просто насолоджуйтесь свіжою полуницею або малиною та посипанням кондитерського цукру.
* Щоб правильно відміряти сухі інгредієнти, перекладіть їх ложкою у мірну склянку і вирівняйте плоскою стороною ножа. Фактична температура духовки може відрізнятись. У разі потреби відрегулюйте час випікання.