- антиоксидантні властивості
- Підтримка здоров'я серцево-судинної системи
- Формула включає ресвератрол, отриманий з винограду і горця
- Без алкоголю і консервантів
- Без ГМО
- Тільки натуральні інгредієнти, включаючи екстракт свіжого незбираного мускатного винограду
- джерело трансресвератрола
- Без пшениці, глютену, дріжджів, солі або молочних продуктів
- Без бензоатов або сорбат
- Містить QUIK-SORB® - нашу ексклюзивну рослинну суміш, яка може поліпшити засвоєння поживних речовин організмом
Resveratrol Reserve
Ресвератрол - це хімічна сполука, що міститься у винограді, червоному вині, червоних ягодах і Сахалінському горці. Мускатний виноград відрізняється максимальною концентрацією елагової кислоти і антоцианінів. Nature's Answer використовує тільки свіжий цілісний мускатний виноград на своєму передовому виробництві в США для отримання екстракту найвищої якості.
Ресвератрол викликав сенсацію в науковому співтоваристві. Дослідження показують, що він може бути причиною "Французького парадоксу". Resveratrol Reserve від Nature's Answer відрізняється максимальною концентрацією, щоб ви змогли сповна скористатися корисними властивостями ресвератрола. Одна чайна ложка (5 мл) містить 125 мг трансресвератрола. Стільки ресвератрола міститься приблизно в 1133 склянках вина (по 150 мл)! †
Resveratrol Reserve від Nature's Answer - технічно найдосконаліший ресвератрол на ринку. Ми використовуємо тільки найчистіші і найефективніші інгредієнти. Nature's Answer, піонер в області рослинних екстрактів, продовжує встановлювати стандарти високої якості в області рідких екстрактів з 1972 року. Ми об'єднали найбільш біоактивні очищений вид ресвератрола, 99% -ний трансресвератрол, з іншими поглинають радикали кисню "суперфруктов», створивши для вас передовий ресвератрол високої якості на ринку.
† Середній стакан вина на 150 мл містить 0,94 мг трансресвератола. Hidgon, J., Drake, VJ and Steward WP, in Scientific Information on Health Aspects of Micronutrients and Phytochemicals for the General Public, Linus Pauling Institute, Oregon State University, May 2008.