Для здорових дорослих: споживайте достатню кількість білка для задоволення щоденної потреби організму, вживаючи продукти з високим вмістом білка і білкові добавки протягом всього дня в рамках збалансованого харчування і програми тренувань.
Перемішування ложкою: Gold Standard 100% Whey розчиняється миттєво. Це означає, що якщо ви забули блендер або шейкер або у вас немає часу дістати блендер, просто дістаньте одну ложку з верхом Gold Standard 100% Whey в стакан наповнений 6-8 унциями (180-240 мл) води або вашого улюбленого напою. А потім просто розмішайте коктейль ложкою. Розмішуйте протягом приблизно 30 секунд або до повного розчинення порошку. Порада. Ви можете змінювати смак Gold Standard 100% Whey, змінюючи кількість рідини, використовуваної для його приготування. Для більш яскравого, насиченого і солодкого смаку додавайте на кожну мірну ложку 170-230 мл води, молока або вашого улюбленого напою. Для більш м'якого і менш солодкого смаку використовуйте 230-300 мл рідини на одну мірну ложку порошку.
Шейкер. Якщо ви принесете шейкер з собою в зал, то вам буде простіше всього отримати дозу білка відразу після тренування. Просто налийте в чашку 180-240 мл (6-8 унцій) свого улюбленого напою, а потім додайте одну мірну ложку порошку Gold Standard 100% Whey. Закрийте і потрясіть 25-30 секунд.
Блендер: Насипте одну мірну ложку Gold Standard 100% Whey в блендер з 170-230 мл води або улюбленого напою. Збивайте протягом 20-30 секунд. Потім додайте 1-2 кубики льоду і збивайте ще 30 секунд. Прокачайте свій коктейль: додавши свіжі або заморожені фрукти, кокосове масло, лляне масло, кокос та інші інгредієнти, ви можете приготувати ще більш смачний коктейль. Підсильте свій коктейль: ви можете зробити сироватку Gold Standard 100% ще більш ефективним продуктом для прийому після тренування, додавши в нього такі компоненти як креатин, глютамін, амінокислоти з розгалуженим ланцюгом і порошкові концентровані вуглеводи.
Не тільки напій. Gold Standard 100% Whey можна використовувати не тільки для приготування білкових коктейлів. Спробуйте додавати по одній мірній ложці порошку в вівсянку, йогурт або молоко, яким ви заливаєте свої пластівці на сніданок. Також можна підвищити вміст білка в кексах і печиво, додавши одну-дві ложки в суміш для випічки.