Здоровим дорослим слід вживати досить протеїну як в формі високопротеиновой їжі, так і в формі протеїнових добавок на протязі всього дня, щоб покривати добову норму вживання протеїну, а також дотримуватися здорової дієти і плану тренувань.
Для розмішування ложкою: Gold Standard 100% Whey розчиняється миттєво. Це означає, що якщо ви забули свою чашку-шейкер, або у вас немає часу, щоб дістати блендер, просто висипте в склянку одну мірну ложку Gold Standard 100% Whey і додайте 170-230 мл води або вашого улюбленого напою. Потім розмішайте коктейль ложкою. Розмішуйте протягом приблизно 30 секунд або до повного розчинення порошку. Порада. Ви можете змінювати смак Gold Standard 100% Whey, змінюючи кількість рідини, використовуваної для його приготування. Для більш яскравого, насиченого і солодкого смаку додавайте на кожну мірну ложку 170-230 мл води, молока або вашого улюбленого напою. Для більш м'якого і менш солодкого смаку використовуйте 230-300 мл рідини на одну мірну ложку порошку.
Шейкер. Якщо ви принесете шейкер з собою в зал, то вам буде простіше всього отримати дозу протеїну відразу після тренування. Просто налийте в чашку 180-240 мл свого улюбленого напою, а потім додайте одну мірну ложку порошку Gold Standard 100% Whey. Закрийте і потрясіть 25-30 секунд.
Блендер: Насипте одну мірну ложку Gold Standard 100% Whey в блендер з 170-230 мл води або улюбленого напою. Збивайте протягом 20-30 секунд. Потім додайте 1-2 кубики льоду і збивайте ще 30 секунд. Підсильте свій коктейль: додаючи свіжі або заморожені фрукти, арахісове масло, олія лляного насіння, кокос або інші інгредієнти, ви можете приготувати ще більш смачний коктейль. Підсильте свій коктейль. Ви можете підвищити ефективність Gold Standard 100% Whey, додавши в напій креатин, глютамин, BCAA і концентровані вуглеводні порошки.
Не тільки напій. Gold Standard 100% Whey можна використовувати не тільки для приготування білкових коктейлів. Спробуйте додавати по одній мірній ложці порошку в вівсянку, йогурт або молоко, яким ви заливаєте свої пластівці на сніданок. Також можна підвищити вміст білка в кексах і печиво, додавши одну-дві ложки в суміш для випічки.
Мірна ложка йде в комплекті, але вона може опуститися на дно при транспортуванні.