- Non-GMO
- Низько-Глікемічний Перевірено
- стійкий
- У суперпродукти, яким ми довіряємо
- кошерний
- Міністерство сільського господарства США
- Сира і корисна їжа для яскравого життя
- Сертифікований органічний органічними сертифікатами, Inc
- вегетаріанський
«Сік кокосового дерева можна перетворити в цукор, такий же м'який, як мед ... Природа створила цей продукт таким чином, щоб його не можна було переробляти на фабриках. Пальмовий цукор можна робити тільки в місцях проживання пальм. Місцеве населення може легко перетворюватися нектар в цукор кокосового кольору. Це спосіб вирішити бідність у світі. Це також протиотруту від страждань ". Ганді 3.5.1936
Стійкий нізкоглікеміческім підсолоджувач
Світлий кокосовий пальмовий цукор Earth Circle Organics є стійкою, яка не містить ГМО, нізкоглікеміческім альтернативою іншим поширеним підсолоджувачів. Використовувані протягом тисячоліть по всій Південно-Східній Азії підсолоджувачі кокосової пальми мають давні, славні традиції в області харчових продуктів і ліків. Володіючи вологою, розсипчастою текстурою, цей підсолоджувач володіє власним виключним карамельним ароматом.
Кокосовий цукор виробляється шляхом випаровування нектару кокосової пальми, дуже стійкого ресурсу, який корисний для екосистеми. Кокосові пальми майже в два рази продуктивніше на гектар, ніж цукровий очерет, і ростуть в різноманітному середовищі, яке сприяє дикій природі Вони процвітають в сильно виснажених грунті і потребують дуже невеликій кількості води, покращуючи місцеву структуру ґрунту, живлення рослин і збереження води з плином часу .
Щоб створити кристали кокосового цукру, нектар з кокосової пальми збирають вручну традиційні цукрові фермери. Вони залазять два рази в день в полог кокосових пальм, щоб зібрати нектар з квітів. Зібраний нектар кип'ятять в густому карамельному сиропі, потім сушать і подрібнюють в кристали. Кокосовий цукор привносить яскраву солодкість в повністю натуральні десерти напоїв і додає сміливий і екзотичний смак до пікантних страв.