- Artisan Quality
- чистий чай
- прісна
- Знаменита аргентинська трава
- Міністерство сільського господарства США
- Варить 50 чашок
- Сертифікований органічний QAI
Походження, Аргентина
Мате вперше використовували індіанці гуарані, які вірили, що це може очистити і зцілити дух. Тепер мільйони насолоджуються цим в Південній Америці, особливо в Бразилії, Парагваї, Уругваї та Аргентині. Наш Mate вирощується на 100% екологічно чистої, стійкої сімейній фермі трьох поколінь в Аргентині.
рослина
Мате (llex Paraguariensis) - вічнозелена рослина сімейства гостролистий (Aquifoliaceae). Рослина може досягати висоти 10-12 метрів, але зазвичай обрізається до 4-6 метрів. Хоча рослина дає маленькі квіти і плоди, для обробки збирають тільки характерні листя і стебла овальної форми.
Mate Складові
Мате містить вітаміни (А, В1, В2, С і Е), мінеральні солі, 15 амінокислот і високий рівень антиоксидантів. Його хімічні складові також включають алкалоїди (такі як кофеїн). Мате, як відомо, допомагає впоратися зі стресом і корисний для нервової та імунної систем.
профіль смаку
Гірко-солодкий, прохолодний, деревне з тривалої солодкістю. Забезпечить мінімум 3-4 вливання.
Гарбуз і бомбілла
Mate Gourd і Bombilla - традиційні судини, використовувані для насолоди Йєрба Мате. Гарбуз наповнюється на одну третину листям, і після додавання води заварюється, потягуючи через бомбілла. Дизайн і форми варіюються від регіону до регіону.
Терера. Освіжаючий крижаний напій
Terere більш популярний, ніж гарячий друг в тропічній Південній Америці. Його можна приготувати з використанням ароматизованої води з льодом замість гарячої.