Ортомол Флавон м Вітамінний комплекс розроблений як загальнозміцнюючий засіб для чоловіків старше 40 років. Відчутно уповільнює процеси старіння, сприяє поліпшенню самопочуття і підвищенню працездатності. Широко використовується як для профілактики захворювань простати, включаючи онкологічні, так і для уповільнення їх прогресування в разі, якщо розвиток все ж почалося.
Основні складові комплексу:
- вітамін Е, а також сполуки селену і цинку, що забезпечують антиоксидантний захист клітин;
- вітаміни С і В12, а також фолієва кислота, що підтримують біохімічні реакції, які забезпечують організм енергією;
- жирні кислоти, необхідні для нормальної роботи мозку і нервової системи в цілому.
Orthomol Flavon M зручно розфасований, що полегшує його прийом.
Застосування Ортомол Флавон М (капсули)
Денна доза препарату Ортомол Флавон М складається з 2-х капсул. Orthomol Flavon M не призначений для заміни інший медикаментозної терапії або призначень лікаря. Ортомол Флавон М слід приймати під наглядом лікаря. Капсули необхідно приймати щодня під час їжі або відразу після прийому їжі по одній вранці та ввечері, запиваючи достатньою кількістю рідини. Orthomol Flavon M не є замінником їжі. Препарат Ортомол Флавон М вживається в якості розширеної збалансованої дієти і не є повноцінним харчовим продуктом.
Склад Orthomol Flavon M
Фолієва кислота, барвники діоксид титану і оксид заліза, екстракт цитрусових, мальтодекстрин, рослинне масло (Частина отверджене), збагачений лікопіном, фітостерини, селенат натрію, Вітамін Е, глюконат цинку, риб'ячий жир, емульгатор соєвий лецитин, екстракт червоного винограду, олія будяка з кон'югованої лінолевої кислотою, екстракт сої з изофлавонами, Вітамін В12с, екстракт томатів, екстракт ягід бузини, регулятор вологості гліцерин, лютеїн, Желатин, L-аскорбінова кислота, екстракт пальмової фрукта Ортомол Флавон М сертифікований відповідно до ISO 22000 / GMP. Orthomol Flavon M зроблений у Німеччині. Ортомол Флавон М не містить глютен і лактозу.
Склад Ортомол Флавон М
Маса нетто: 1 добова порція - 2 капсули (1,7г)
екстракт сої | в добової порції | | в 100 г | ізофлавони | 50 | | мг | | 2,9 | | г | в натуральній незмінному стані | | | | | | | | вітаміни | | | | | | | | Вітамін E (TE *) | 35 | | мг | | 2,1 | | г | (Містить альфа- і гамма-токоферол) | | | | | | | | вітамін C | 200 | | мг | | 12 | | г | вітамін B12 | 9 | | мкг | | 529 | | мкг | фолієва кислота | 400 | | мкг | | 24 | | мг | Вторинні рослинні речовини | | | | | | | | натуральні каротиноїди | 4 | | мг | | 235 | | мг | з них: | | | | | | | | Бета-каротин | 2 | | мг | | 118 | | мг | Альфа-каротин | 1 | | мг | | 59 | | мг | лікопін | 0,6 | | мг | | 35 | | мг | лютеїн | 0,2 | | мг | | 12 | | мг | інші каротиноїди | 0,2 | | мг | | 12 | | мг | Біофлавоноїди з цитрусових | 17,6 | | мг | | 1 | | г | Поліфеноли з червоного винограду | 6 | | мг | | 353 | | мг | Антоціани з ягід бузини | 6 | | мг | | 353 | | мг | фітостерини | 30 | | мг | | 1,8 | | г | мікроелементи | | | | | | | | цинк | 10 | | мг | | 588 | | мг | селен | 70 | | мкг | | 4,1 | | мг | Есенціальні жирні кислоти | | | | | | | | Кон'юговані лінолева кислота | 100 | | мг | | 5,9 | | г | Омега-3-жирні кислоти | 84 | | мг | | 4,9 | | г | з них | | | | | | | | Ейкозапентаєнова кислота (EPA) | 42 | | мг | | 2,5 | | г | Докозагексаєнова кислота (DHA) | 28 | | мг | | 1,6 | | г | фізіологічна калорійність | 32 kДж (7,6 kcal) | | 1.882 kДж (448 kcal) | білки | 0,3 | | г | | 18,8 | | г | вуглеводи | 0,1 | | г | | 8,2 | | г | жири | 0,6 | | г | | 37,6 | | г | вуглеводні одиниці | <0,1 | | BE | | 0,7 | | BE | |
* TE = токофероловой еквіваленти