Вітамінний комплекс Ортомол імунної про призначений для прискореного відновлення імунітету після прийому антибіотиків, курсів променевої або хіміотерапії, а також для нормалізації роботи імунної системи у випадках повторюваних алергічних нападів. Компоненти комплексу забезпечують потужний антиоксидантний захист, надають онкопротекторное вплив, зупиняють розвиток запалень і стимулюють регенераційні процеси.
Основними компонентами комплексу Ортомол імунної про є:
- пробіотики - мікроорганізми і речовини мікробного походження, а також біологічно активні добавки, що містять живі мікрокультури;
- пребіотики - це Неперетравлювані субстрати (білки, ліпіди, полісахариди та ін.), що стимулюють природну мікрофлору шлунково-кишкового тракту;
- вітаміни С, Е і В2, які разом з сполуками цинку, міді, селену і марганцю виступають в ролі антиоксидантів, що захищають клітини від дії вільних радикалів, що виникають в ході імунних реакцій;
- вітамін А, біотин і нікотинова кислота, необхідні для підтримки в нормальному стані слизових оболонок, в першу чергу в кишечнику.
Orthomol Immun pro - потрійна сила для імунітету.
Застосування Orthomol Immun Pro (порошок / капсули)
Orthomol Immun Pro слід приймати під наглядом лікаря. Ортомол імунної Про не призначений для заміни інший медикаментозної терапії або призначень лікаря. Добова доза становить один маленький пакетик з порошком і одна капсула. Orthomol Immun Pro не є замінником їжі. Препарат Ортомол імунної Про вживається в якості розширеної збалансованої дієти і не є повноцінним харчовим продуктом. Вміст великого пакета приймати до або під час їжі (порошок розчинити в 150-200граммах води або соку) разом з капсулою. Orthomol Immun Pro випускається в порошку і капсулах) в упаковках по 30 щоденних доз препарату. Для досягнення найкращих результатів необхідний тривалий прийом Ортомол імунної Про.
Склад Ортомол імунної Про
Пробіотичні культури (з елементами молока і сої), молібдат натрію, мальтодекстрин, хлорид хрому (III), сульфат міді, сульфат марганцю, інулін, Декстроза, підкислювач лимонна кислота, Вітамін Е, Вітамін В6 - гідрохлорид, екстракт цитрусових, L-аскорбінова кислота , ензим альфа - амілаза, стабілізатор гуммі арабікум, бета-каротин, D-біотин, апельсиновий порошок, нікотинамід, глюконат цинку, екстракт томатів, ароматизатор, збагачений лікопіном, сульфат заліза, Вітамін В1 - мононітрат, підсолоджувач сахарин натрію, Вітамін В2, Вітамін А - ацетат, фолієва кислота, Вітамін D3, селенат натрію, кальцію - D - пантотенат, Вітамін K1, лютеїн, кукурудзяний крохмаль, модифікований крохмаль, емульгатор соєвий лецитин, йодид калію, Вітамін В12, фруктоолігосахаріди Orthomol Immun Pro зроблений у Німеччині. Ортомол імунної Про сертифікований відповідно до ISO 22000 / GMP. Orthomol Immun Pro не містить глютен і лактозу.
Склад Ортомол імунної Про
вітаміни | | в добової порції | | в 100 г | вітамін A | | 750 мкг (2.500 IE *) | | 4,4 мг (14.700 IE *) | вітамін C | | 300 мг | | 1,8 г | Вітамін E (TE **) | | 36 мг | | 212 мг | (Містить альфа- і гамма-токоферол) | | | | | вітамін B1 | | 3 мг | | 18 мг | вітамін B2 | | 3,6 мг | | 21 мг | нікотинамід | | 35 мг | | 206 мг | вітамін B6 | | 3,6 мг | | 21 мг | вітамін B12 | | 6 мкг | | 35 мкг | вітамін K1 | | 60 мкг | | 353 мкг | вітамін D3 | | 5 мкг (200 IE *) | | 29 мкг (1.176 IE *) | Фолієва кислота | | 800 мкг | | 4,7 мг | пантотенова кислота | | 18 мг | | 106 мг | біотин | | 150 мкг | | 882 мкг | мікроелементи | | | | | селен | | 30 мкг | | 176 мкг | Залізо | | 2 мг | | 12 мг | цинк | | 7 мг | | 41 мг | Марганець | | 0,5 мг | | 3 мг | мідь | | 500 мкг | | 3 мг | хром | | 30 мкг | | 176 мкг | молібден | | 50 мкг | | 294 мкг | йод | | 100 мкг | | 588 мкг | Вторинні рослинні речовини | | | | | цитрусові біофлавоноїди | | 20 мг | | 118 мг | змішані каротиноїди | | | | | (Містять бета-каротин, лютеїн і лікопін) | | 5 мг | | 29 мг | пребіотик | | | | | інулін | | 2 г | | 11,8 г | Прибуток | | | | | 6 пробіотичних культур | | 2 x 10 9 KBE *** | | 1,2 x 10 10 KBE *** | (Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius) | | | | | фізіологічна калорійність | | 224 kдж (53,3 kcal) | | 1.320 kДж (314 kcal) | білки | | <0,1 г | | 0,4 г | вуглеводи | | 12,8 г | | 75 г | жири | | <0,1 г | | 0,2 г | | | | | | |
* IE = Міжнародні одиниці
** TE = токофероловой еквіваленти
*** KBE = Колоній утворюють одиниці