Пантотенова кислота, або вітамін В5, дуже багато в багатьох продуктах, які ми їмо, і міститься у всіх живих організмах. Насправді вчені отримали свою назву від грецького кореня «Пантос», що означає «всюди». Більшість зернових, овочів і м'яса містять пантотенову кислоту, а також печінку, дріжджі, лосось, яйця і молочні продукти.
Крім участі в циклі виробництва енергії Кребса, вітамін В5 бере участь у виробленні еритроцитів і гормонів надниркових залоз. Тіло перетворює його в каталізатор, званий кофермент А. Цей каталізатор дуже важливий для виробництва енергії в організмі.
Вітамін В5 працює з іншими вітамінами групи В, щоб допомогти в процесі створення АТФ. Це АТФ, який прискорює клітини в організмі, даючи їм енергію для роботи.
Попередження: Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному сухому місці.
Примітки: Добре переноситься більшістю алергіків. Немає таблеток, сполучних речовин, покриттів або барвників. Не містить найбільш поширених алергенів, таких як кукурудза, соя, дріжджі, рис, ячмінь, пшениця, лактоза (молочний цукор) і все молоко, цитрусові, риба і яєчні продукти. Ніяких добавок, цукру, солі, штучних підсолоджувачів, барвників, консервантів або саліцилатів.
Рекомендації щодо застосування: В якості харчової добавки приймайте одну або кілька капсул в день.