Виростає на багатих вулканічних грунтах острова Хатідзьо в Японії, рослини Ашітаба користуються всіма перевагами теплого тропічного течії, відомого як чорний прилив. Це багаторічна рослина є родичем Селери. Воно має унікальну здатність відновлювати зелені стебла і листя. Саме за це своє властивість Ашітаба отримало ім'я "лист майбутнього". В кінці епохи Едо в Японії Ашітабу називали рослиною скарбів. Місцеві жителі острова Хатідзьо в Японії цінують ашітабу за здатність забезпечувати довголіття і пов'язують своє міцне здоров'я з постійним вживанням цієї рослини в їжу. Останні наукові дослідження показали, що до складу ашітаби входить рідкісні елементи халкони, клас потужних флавоноїдів.
Що випускається з 1989 року чай Percent Ashitaba містить вирощувану на острові Хатідзьо в Японії ашітабу, що поставляється Ashitaba Manufacture Factory, Co., Ltd. з Японії і виробляється на сертифікованому CGMP підприємстві в Тайвані за ексклюзивною технологією обсмажування.
Продукт зі збалансованим значенням Рн не містить кофеїн, добавки і консерванти.
Основні хімічні компоненти "халкони" в жовтому соку рослини ашітаба:
- Ксантоангенол
- 4-гідроксідеріцін
- Ксантоангенол-E