- PureLo Lo Han Sweetener - альтернатива штучних підсолоджувачів
- Зроблено з Monk Fruit, традиційного китайського фрукта
- безкалорійний не штучний солодка альтернатива
Підсолоджувач Swanson PureLo Lo Han є чудовою альтернативою штучних підсолоджувачів. Цей концентрований екстракт з Ло Хана (традиційний китайський фрукт, також відомий як Чернець Фрукти) знайшов свій шлях з азіатських ринків і в мейнстрім як безкалорійний спосіб підсолодити. Він ідеально підходить для кави і чаю і може навіть використовуватися для приготування їжі та випічки. Але будьте обережні: Ло Хан може бути в 200 разів солодше цукру. Ми трохи пом'якшили природну солодкість, змішавши PureLo з натуральним інулін, щоб він був готовий для використання в рецептах або за столом.
Примітка. Strong> Ло Хан найкраще розчиняється при змішуванні з рідинами кімнатної температури. Якщо ви хочете підсолодити холодний напій, такий як чай з льодом, змішайте при кімнатній температурі і охолодіть для досягнення найкращих результатів.
PureLo® is a registered trademark of BioVittoria, New Zealand.
Nutrition Facts
100 servings per container
Розмір порції 1/2 teaspoon (2g)
Кількість на порцію | % Від добової потреби * |
---|
Calories 0 | |
Total Fat 0 g | 0% |
Sodium 0 mg | 0% |
Total Carbohydrate 2 g | <1% |
Dietary Fiber 1.5 g | 5% |
Protein 0 g | |
Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, total sugars, added sugars, vitamin D, calcium, iron andpotassium. | |
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may behigher or lower depending on your calorie needs.
| Calories | 2,000 | 2,500 |
---|
Total Fat | Less than | 65 grams | 80 grams |
Saturated Fat | Less than | 20 grams | 25 grams |
Cholesterol | Less than | 300 mg | 300 mg |
Sodium | Less than | 2,400 mg | 2,400 mg |
Total Carbohydrate | | 300 grams | 375 grams |
Dietary Fiber | | 25 grams | 30 grams |
Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами і ліками. це
Продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких захворювань.