Пробіотики - це дружні організмі бактерії, які позитивно впливають на нашу імунну систему і захисну функцію кишечника.
У достатній кількості пробіотики є в йогуртах, в біологічних і біофідобактерійних, квашеній капусті (непастеризоване), є пробіотики: педіококус, лейконосток, а також лактобактерії, в деяких окремих сирів, кефірі. Місо суп, приготований за оригінальним японським рецептом, містить близько 162 дружніх бактерій.
Пробіотик в достатніх кількостях найпростіше отримувати з харчових добавок у вигляді таблеток, капсул, порошків і рідин. Їх застосування не тільки зручно, але й допомагає отримати збалансоване для організму кількість. Вони надають іммунномодуляторное і протиінфекційне вплив на організм, допомагають роботі шлунково-кишкового тракту.
У маленьких дітей при прийомі пробіотиків знижується частота захворювань шлунка і шлунка, швидше налаштовується травлення.
Спосіб застосування: 1 або 2 капсули в день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.
Інші інгредієнти: мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, альгінат натрію, діоксид азоту, рослинний стеарат магнію, рослинна целюлоза. Не містить основних алергенів.
Не містить: цукру, солі, крохмалю, дріжджів, пшениці, сої, молочних продуктів і клейковини. Без використання штучних консервантів, ароматизаторів і барвників.
Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки - перед прийомом препарату проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.
Склад
Порція: 1 капсула
В одній порції% від добової потреби
Розширений Aцідофільний комплекс, що забезпечує:
L. acidophilus, LA-5
B. lactis, BB-12
250 млн. Життєздатних мікроорганізмів
250 млн. Життєздатних мікроорганізмів
**