- Вироблено з органічного киноа, просо + Чіа
- Сертифікований веганські продукт
- Сертифіковане B Corp
- Сертифікований веганські продукт
- Підтверджено відсутність ГМО
- Відсутність глютену сертифіковане
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- 3 г білка в порції 30 г
- 7 г цукру в порції 30 г
- 130 калорій в порції 30 г
Солоно-солодка хрустка гранола. Обсмажене на кокосовій олії + підсолоджені кокосовим цукром.
Ми віримо, що міцне здоров'я починається з того, що ви вживаєте в їжу. Якщо ви харчуєтеся краще, ви краще себе почуваєте. Все дуже просто. Ви - це те, що ви їсте. Саме тому ми використовуємо тільки найякісніші та натуральні органічні інгредієнти, насичені корисними речовинами і урятував від шкідливих речовин. Але це ще не все. Щоб зберігати здоров'я, нам також потрібна чисте довкілля, ось чому ми прагнемо до бережного ставлення до планети. Ми сподіваємося, що вам сподобаються наші смачні натуральні продукти і снеки, приготовані з найчистіших інгредієнтів. Їжте чисту їжу, живіть чистим життям. Елізабет.
Поняття "без глютену" знайшло новий сенс.
Солодка соковита чорниця + конопляне насіння з горіховим смаком в поєднанні з древніми зерновими культурами народжують дивно хрусткий, солодко-солоний смак. Хто сказав, що здорова їжа не може бути неймовірно смачною?
Для нас інгредієнти - це найважливіше. Зустрітися з нашими:
Конопля - багата жирними кислотами омега-3 і протеїном, а також сірої і залізом.
Насіння Чіа - суперпродукт, є відмінним джерелом жирних кислот омега-3.
Кокосове масло - має противірусні та протимікробні властивості, а також містить среднецепочечние жирні кислоти, які йдуть на виділення енергії, а не на відкладення жиру.
Кокосовий цукор - нерафінований, з низьким глікміческім індексом, багатий поживними речовинами підсолоджувач.
Способи вживання:
- З йогуртом
- З молоком
- Як начинки для смузі
- посипати салати
- Додавати в похідну суміш горіхів і фруктів
- посипати морозиво
- Запікайте або їжте як є!
Схвалено - Матеріали з високоякісних і насичених живильними речовинами інгредієнтів.