Риб'ячий жир Омега-3, Elite Omega-3, Carlson Labs, лимон - це продукт, який виробляється зі свіжої риби, виловленої біля берегів Норвегії. Риб'ячий жир виробляється без застосування хімічних засобів і з додаванням вітаміну Е. Для збереження свіжості риб'ячого жиру. Приємний легкий лимонний смак і високий вміст ЕПК і ДГК характерно для цього якісного і натурального риб'ячого жиру. Масло з риби містить ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA), які відносяться до омега-3 жирних кислот. Найбільший відсоток EPA і DHA зустрічаються в скумбрію, лососі, оселедця, сардині, чорної тріски, анчоуси, тунці альбакора і дикої ікрі. У печінці риби тріски міститься велика кількість Омега-3 жирних кислот. DHA і EPA допомагають модулювати здорове стабільне серцебиття, улучшаютс стан кровоносних судин і мікроциркуляцію крові по всьому тілу. Омега-3 кислоти підтримують еластичність стінок артерій і сприятливо впливають на рівні С-реактивного білка. Дієтичне споживання EPA і DHA в даний час визнано безпечним і ефективним методом нормалізації рівнів тригліцеридів. Є життєво важливий компонент нашої мозкової тканини і нейронів, ДГК підтримує когнітивні функції, функцію зору. ДГК і ЕПК необхідні для збалансованого формування ейкозаноїди, який підтримує імунні відповіді на чужорідних агентів, а також сприяють здоров'ю суглобів і м'язово-зв'язкового апарату.
Компанія Карлсон Лабс є фахівцем з виробництва риб'ячого жиру ще з 1982 року. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайті.
Спосіб застосування: приймайте два м'яких гелю один раз на день під час їжі.
Інші інгредієнти: гелева капсула (бичачий жлатін, вода, гліцерин), натуральний аромат лимона, суміш токаферолов.
Містить рибу: анчоуси, сардини, макрель, тріску.
Попередження: зберігати в сухому і прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.
Склад: | | |
Порція: 2 гелеві капсули | | |
Порцій в упаковці: 30 | | |
| В одній порції | % від добової потреби |
Калорій | 30 | |
Всього жирів | 2 г | 3%** |
Холестерин | 5 мг | 1% |
Білок | 1 г | 2% |
Вітамін Е | 13.4 МЕ | 89% |
Норвезький риб’ячий жир | 2.5 г | * |
Омега-3 Жирні кислоти | 1.600 мг | * |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) | 800 мг | * |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 600 мг | * |