Основні інгредієнти
кукурудзяні чіпси (ізолят сироваткового протеїну, концентрат сироваткового протеїну, тапіоковий крохмаль, карбонат кальцію, соняшниковий лецитин), ізолят соєвого білка, розчинна кукурудзяна клітковина, крохмальна патока (з кукурудзи), ядро цукор, кор, мигдаль, клітина цикорію, мигдальна паста, рисова мука, пальмова олія, мальтит, вода, натуральний ароматизатор, сіль, соняшниковий лецитин, какао-порошок (оброблений лугом), паприка (барвник), сукралоза, сорбат калію.
Містить молоко, деревні горіхи (мигдаль), арахіс, сою.
При виробництві цього продукту використовуються яйця, риба, молюски та ракоподібні, пшениця, глютен. Проводиться на підприємстві, яке має реєстрацію поточної виробничої практики (cGMP) та проходять незалежні перевірки, де також можуть оброблятись інші, що містять ці алергени або інгредієнти.