Речі, які ви будете потребувати:
3 яйця + 1/3 склянки олії (виноградних кісточок або овочевого) + 1/3 чашки води + 1 столова ложка Ванільний
Торт [01PFM01] Робить один 8 "круглого торт
Тепло духовки до 350ºF. Мастило 8-дюймового круглого кексу добре. Пил з 1 1/2 чайної ложки.
Makes one 8 "round cake
Heat oven to 350ºF. Grease 8-inch round cake pan well. Dust with 1 1/2 tsp. з суміші; відкладіть.
волоть яйце, масло, вода та ваніль у великій мисці. Додати решту суміш; віночком, поки добре не змішано.
Налийте тісто в підготовлену форму.
Випікати 30-35 хвилин або поки зубочистка не буде виходити чистою. Охолодити 10 хвилин. Послабити торт зі сторін каструлі. Інверсія на решітці; різко натиснути на дно кексу, щоб звільнити торт. Акуратно видалити піддон; повністю охолонути, перш ніж глазур.
кекси
Робить 12 кекси
Розігрійте духовку до 350º F.
мітелкою яйця, масло, воду і ваніль у великій мисці. Додати випічки суміші; віночком, поки добре не змішано.
Ложка тісто на 12 злегка змащені або покриту папір здоби чашки, заповнюючи кожен 2/3.
Випікати 15-20 хвилин або поки зубочистка не буде виходити чистою. При використанні паперових вкладишів, дайте повністю охолонути перед їжею, щоб запобігти кекси від прилипання до паперу; повністю охолонути, перш ніж глазур.
Зберегти на інший день! Наші суміші не містять консервантів, тому один з, зберігати частування в холодильнику або морозильній камері.
Змішайте його! Жага кокосовий пиріг? Замінити виноградні кісточки або рослинне масло з кокосовим маслом.