Банановий кекс і хліб
Що вам буде потрібно:
Яйця + вода + масло (з виноградних кісточок, кокосове або овочеве)
кекси |
яйця | вода | Олія |
2 | 1 миска | 2 ст. ложки |
На 12 кексів |
Розігрійте духовку до 180ºC.
Збийте яйця, воду і масло у великій мисці. Додайте суміш для випічки, збивайте до однорідної маси.
Вилийте тісто на злегка змащений або покрите папером піднос для кексів, заповнюючи кожну форму на 2/3.
Випікайте 25-30 хвилин або поки зубочистка не вийде з кексу чистою. При вистилання папером дайте кексу повністю охолонути, щоб вони не прилипли до паперу.
хліб |
яйця | вода | Олія |
3 | 1/2 чашки | 2 ст. ложки |
На одну буханку 20х10 см |
Розігрійте духовку до 160ºC.
Збийте яйця, воду і масло у великій мисці. Додайте суміш для випічки, збивайте до однорідної маси.
Вилийте тісто на злегка змащену форму для хліба розміром 20х10 см.
Випікайте 30 хвилин. Потім вільно накрийте фольгою і випікайте ще 30-35 хвилин, або поки зубочистка не виходитиме сухий, а краю буханки не почнуть злегка відходити від форми. Перед зняттям з форми остудіть протягом 10 хвилин.
Залиште на потім! Наша суміш не містить консервантів, так що зберігайте готові продукти в холодильнику або морозилці.
Поєднуйте з іншими продуктами!
- Додайте в тісто 1/2 чашки горіхів або шоколадної крихти
- З метою підвищення вмісту білка додайте 1 столову ложку насіння Чіа або льону