Шоколадний кекс і пиріг
Що вам буде потрібно:
Яйця + Вода + Вершкове або рослинне масло (виноградних кісточок, кокосове або овочеве) + Ваніль
На 12 кексів |
яйця | вода | Олія | ваніль |
2 | 1/2 чашки | 3 ст. ложки | 2 ч. Ложки |
Розігрійте духовку до 180ºC.
Збийте у великій мисці яйця, воду, масло і ваніль. Додайте суміш для випічки, збивайте до однорідної маси.
Вилийте тісто в 12 злегка змазаних або вистилають пергаментом форм для кексів, заповнивши кожну на 2/3.
Випікайте 15-20 хвилин або до чистої вийнятої зубочистки. При вистилання пергаментом дайте повністю охолонути, щоб уникнути прилипання до паперу.
Пиріг на один пиріг діаметром 20 см Капкейкі на 12 штук |
яйця | вода | Олія | ваніль |
3 | 1/3 чашки | 1/3 чашки | 1 ст. ложка |
Необов'язково: 20 крапель стевії або 1/3 чашки цукру |
Розігрійте духовку до 180ºC. Для пирога: добре змастіть деко діаметром 20 см і посипте 0,5-1 чайною ложкою суміші для випічки. Для капкейков: змастіть форми для кексів або покладіть пергамент.
Збийте у великій мисці яйця, воду, масло і ваніль. Додайте підсолоджувач (якщо бажаєте) і решту суміш для випічки, потім збийте до однорідної маси.
Вилийте тісто у форму.
Випікайте пиріг 30-35 хвилин, капкейкі протягом 15-20 хвилин. Дайте хлібу охолонути протягом 10 хвилин. Відокремте краю пирога від стінок форми. Переверніть на решітку і різко вдарте по дну форми, потім вийміть пиріг з форми.
Залиште на потім! У наших сумішах немає консервантів, тому ваші ласощі краще зберігати в холодильнику або морозилці.