Тісто для піци
Що вам буде потрібно:
2 столові ложки яблучного оцту + 2 столові ложки олії (з виноградних кісточок або овочевого) + 6 столових ложок води
На дві основи 8 "
Розігрійте духовку до 180ºC.
Змішайте яблучний оцет, масло і воду у великій мисці. Додайте суміш, добре розмішайте до утворення щільного тіста.
* Кількість сухої суміші може злегка відрізнятися. Якщо тісто дуже сухе, повільно додайте ще масла в разі потреби.
Розділіть тісто на дві рівні порції, згорніть у кулі. Покладіть кожну кулю на змащене деко. Злегка змастіть руки (щоб уникнути прилипання). Розкачайте тісто в два кола 8 "(20 см) з піднятими краями.
Випікайте 5 хвилин, не додаючи топпинги. Вийміть з духовки, додайте соус і бажані топпинги. Випікайте ще 10-15 хвилин.
Зніміть з дека, наріжте і насолоджуйтеся!
Залиште на потім! У наших сумішах немає консервантів, тому ваші ласощі краще зберігати в холодильнику або морозилці.
Змішайте: Спробуйте ці топпинги для піци:
Помідор, базилік, моцарелла і цибулю Прошутто і нарізані фіги Курка-барбекю, карамелізований лук і сир з цвіллю