Гарбузове кексів і хліб
Речі, які ви повинні будете:
Яйце + вода + масло (виноградний, кокосова або рослинний)
кекси |
яйце | Вода [01PFM01] Нафта | 3 |
| 1 чашка | 3 ст.л |
Робить 12 кексів |
Тепло духовку до 350ºF.
Збийте яйця, воду і масло у великій мисці. Додати випічки суміші; віночком, поки добре не змішано.
Ложка тісто в злегка змащені або паперової підкладці здоби олова, заповнюючи кожен 2/3.
Випікати 25 до 30 хвилин або поки зубочистка виходить чиста. При використанні паперових вкладишів, дайте повністю охолонути перед їжею, щоб запобігти кекси від прилипання до паперу.
Loaf |
яйця | вода | нафта |
| 3 | 3/4 чашки |
3 ст.л |
Робить один 8x4-дюймовий буханець
Нагріти духовку до 325ºF.
Збийте яйця, воду і масло у великій мисці. Додати випічки суміші; віночком, поки добре не змішано.
Whisk eggs, water and oil in a large bowl. Add baking mix; whisk until well blended.
Налийте тісто в злегка змащений жиром 8x4-дюймовий каструлю хліба. Випікати 30 хвилин. Потім, кришка вільно з фольгою; печу додаткові 30-35 хвилин або поки зубочистка виходить чистою і краю батона починають тягнути від каструлі. Охолодити 10 хвилин перед видаленням з каструлі.
Зберегти на інший день!
Наші суміші не містять консервантів, тому один з, зберігати частування в холодильнику або морозильній камері. Змішайте його!