Печиво з шоколадною крихтою
Що вам буде потрібно:
3 ст. л. молока (натурального або безмолочного) + 2 ч. л. ванілі + 3 ст. л. коров'ячого або рослинного масла (виноградних кісточок, кокосового, змішаного)
Виходить 12 печива
Розігрійте духовку до 180ºC.
Збийте молоко і ваніль в одній ємності.
Додайте суміш для випічки і збивайте до утворення маленьких бульбашок.
Додайте розтоплене масло або влийте рослинне в більшу ємність, добре перемішайте
* Примітка: якщо ви використовуєте кокосове масло, трохи охолодіть його попередньо
Викладіть масу столовою ложкою на пергаментний папір або нежирний деко
Випікати 10 хвилин або до появи світло-коричневого кольору Дайте охолонути перед зняттям з дека, щоб окремі печива не злипалися між собою.
Залиште на потім! Наша суміш не містить консервантів, так що зберігайте готові продукти в холодильнику або морозилці.
Змішуйте: додайте півчашки цих смачних добавок в суміш!
- сушена журавлина
- подрібнені горіхи
- Мигдальне масло