Домашній хліб
Що вам буде потрібно:
Яйця + Вода + Масло (оливкова олія) + яблучний оцет
коржі |
яйця | вода | Оливкова олія | Яблучний оцет |
2 | 2 ст. ложки | 4 ст. ложки | 2 ст. ложки |
Для приготування двох коржів |
Розігрійте духовку до 180ºC.
Збийте яйця, воду, масло і оцет у великій мисці. Додайте суміш для випічки, ретельно змішайте. Дайте тесту відстоятися 4 хвилини (тісто має стати більш пишним).
Розділіть тісто на 2 рівні частини і помістіть на змащене маслом деко. Намочіть пальці, щоб тісто не прилипало до рук, а потім надайте тесту форму коржів розміром 18 см (7 дюймів).
Запікайте протягом 20 хвилин. За бажанням коржі можна потримати на вогні кілька хвилин в кінці, щоб підрум'янити верхівку.
Булочки до обіду |
яйця | вода | Оливкова олія | Яблучний оцет |
2 | 1/2 чашки | 2 ст. ложки | 1/4 чашки |
Для приготування 12 булочок |
Розігрійте духовку до температури 180 ° С.
Збийте яйця, воду, масло і оцет у великій мисці. Додайте суміш для випічки, ретельно змішайте.
Помістіть тісто в 12 змащених тонким шаром масла форм для булочок, заповнюючи кожну форму наполовину.
Запікайте 25 хвилин. За бажанням булочки можна потримати на вогні кілька хвилин в кінці, щоб підрум'янити верхівку.
хліб |
яйця | вода | Оливкова олія | Яблучний оцет |
3 | 1/4 чашки | 2 ст. ложки | 2 ст. ложки |
Для приготування буханки хліба розміром 19х9 см |
Розігрійте духовку до 180ºC.
Збийте яйця, воду, оливкова олія і оцет у великій мисці. Додайте суміш для випічки, ретельно змішайте.
Помістіть тісто в змащену маслом форму для випічки хліба.
Запікайте протягом 1 години або до тих пір, поки буханець не почне вилазити з форми. Дайте хлібу охолонути протягом 10 хвилин. Вийміть буханку з форми для повного охолодження.
Залиште на потім! У наших сумішах немає консервантів, тому ваші ласощі краще зберігати в холодильнику або морозилці.
Поєднуйте з іншими продуктами!
- Посипте хліб тертим сиром, свіжим розмарином і морською сіллю.
- Додайте 1/4 чайної ложки часникового порошку для приготування часниковий булочок.