М'ятна Печиво Біскотті з Какао
складові:
1 пакетик органічної Какао Суміші Біскотті
2 злегка збитих яйця
2-3 чайні ложки перцевої м'яти
приготування:
розігріти духовку до 300 градусів
Висипати вміст пакетика в миску для змішування. Додати яйця і перцеву м'яту. Добре перемішати.
Замісити суміш як тісто, додати 1 -2 столові ложки води (за потребою, щоб зробити тісто більш однорідним). Тісто не повинно прилипати до дошки або рукам.
Розкачати тісто в брикет близько 3 дюймів в ширину і 6 дюймів в довжину. Викласти на злегка змащену жиром папір для випікання і запікати 30 хвилин.
Дайте охолонути, потім наріжте як хліб на ломітікі в 3/4 дюйма товщиною. Розкладіть отримані шматочки на папері для випікання і випікайте ще 10 хвилин з кожного боку до досягнення бажаної текстури (традиційне печиво біскотті має бути досить жорстким).
секрет пекаря:
після охолодження посипте печиво мигдалем і подрібненими м'ятними цукерками.