Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Гараму масала Simply Organic 85 г

Немає в наявності
Артикул: SOG-18038
687 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб додати товар в список очікуваних
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Просто здоровий спосіб життя
  • Просто чудовий смак
  • Органічна продукція, сертифікована Департаментом сільського господарства США (USDA)
  • Органічна продукція, сертифікована Міжнародним комітетом по гарантії якості
  • кошерна продукція

Використовується індійськими кухарями в основному в якості приправи для м'яса або птиці. Часто додається безпосередньо перед подачею блюда на стіл, а не в процесі приготування. Рецепти суміші масала розрізняються залежно від регіону, а також самих кухарів, які в міру необхідності винаходять новий вид масала для кожного блюда. Ця суміш з насиченим, злегка солодкуватий смак врятує вас на цьому етапі і одночасно додасть істинний індійський аромат вашому кулінарному творінню.

Універсальна, помірно гостра індійська приправа Гараму масала - традиційний інгредієнт в таких стравах індійської кухні, як тандури, самса, корми і дхал.

Рекомендації по Застосуванню

  • Додавайте в супи і рагу.
  • Натирайте м'ясо і птицю перед обжаркой або посипте перед подачею на стіл.
  • Для приготування простого індійського супу дхал з'єднайте з приготованою сочевицею.
  • Змішайте з невеликою кількістю води до утворення густої маси. Подавайте як соус до страв з м'яса, риби та птиці.
  • Змішайте з розм'якшеним маслом або посипте приготовлену зелену квасолю, пастернак, картоплю, моркву або кабачок.
  • Додайте в сметану або йогурт, щоб приготувати соус, або посипте печена картопля.
  • Додавайте в соуси для м'яса і птиці, основу яких складає цибулю.
  • Додавайте в плов та інші страви зі злаків.
  • Приготуйте на швидку руку освіжаючу індійську РАЇТО: змішайте нарізаний огірок зі звичайним йогуртом, приправленим Гараму масала. Подавайте з гострими стравами. (Ви можете додати замість інших овочів, наприклад, огірків, і навіть фруктів, таких як манго або банани).

Органічний кардамон, органічна кориця, органічні гвоздики, органічний кмин, органічний чорний перець, органічний коріандр.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору