- Просто здоровий спосіб життя
- Просто чудовий смак
- Органічна продукція, сертифікована Департаментом сільського господарства США (USDA)
- Органічна продукція, сертифікована Міжнародним комітетом по гарантії якості
- кошерна продукція
Використовується індійськими кухарями в основному в якості приправи для м'яса або птиці. Часто додається безпосередньо перед подачею блюда на стіл, а не в процесі приготування. Рецепти суміші масала розрізняються залежно від регіону, а також самих кухарів, які в міру необхідності винаходять новий вид масала для кожного блюда. Ця суміш з насиченим, злегка солодкуватий смак врятує вас на цьому етапі і одночасно додасть істинний індійський аромат вашому кулінарному творінню.
Універсальна, помірно гостра індійська приправа Гараму масала - традиційний інгредієнт в таких стравах індійської кухні, як тандури, самса, корми і дхал.
Рекомендації по Застосуванню
- Додавайте в супи і рагу.
- Натирайте м'ясо і птицю перед обжаркой або посипте перед подачею на стіл.
- Для приготування простого індійського супу дхал з'єднайте з приготованою сочевицею.
- Змішайте з невеликою кількістю води до утворення густої маси. Подавайте як соус до страв з м'яса, риби та птиці.
- Змішайте з розм'якшеним маслом або посипте приготовлену зелену квасолю, пастернак, картоплю, моркву або кабачок.
- Додайте в сметану або йогурт, щоб приготувати соус, або посипте печена картопля.
- Додавайте в соуси для м'яса і птиці, основу яких складає цибулю.
- Додавайте в плов та інші страви зі злаків.
- Приготуйте на швидку руку освіжаючу індійську РАЇТО: змішайте нарізаний огірок зі звичайним йогуртом, приправленим Гараму масала. Подавайте з гострими стравами. (Ви можете додати замість інших овочів, наприклад, огірків, і навіть фруктів, таких як манго або банани).
Органічний кардамон, органічна кориця, органічні гвоздики, органічний кмин, органічний чорний перець, органічний коріандр.