Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Імбир Simply Organic 46 г

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: SOG-18518
449 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
За симптомами Біль
Сертифікати та дієта Кошерний продукт, Органічний продукт
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Органічна продукція, сертифікована Департаментом сільського господарства США (USDA)
  • Сертифіковане Міжнародним комітетом по гарантії якості
  • Продукція високої якості

Визнаний у всіх кухнях світу за теплий, слідкувати-пряний аромат і смак, імбир підходить як до солодких (імбирний хліб), так і до гарячих (печеня) страв. Він продається у вигляді цілого кореня, нарізаним, подрібненим і кристалізуватися і ви зможете вибрати ідеальну форму, зручну саме для вас.

Імбир - це багаторічна, тропічна рослина з ароматними, бульбовими корінням - один з більш 50 видів genus zingiber. Деякі з цих видів вирощуються спеціально для вживання в їжу, а знайома нам спеція - це імбир лікарський. Різом або корінь імбиру - це та частина, яка використовується в якості спеції. Зацукрований корінь імбиру продається у вигляді цукатів, а висушений імбир в молотом вигляді.

Імбир привезли з тропічної Південно-Східної Азії, де він вирощується вже понад 3000 років. Записи древніх лікарів свідчать про те, що його використовували для приготування чаю, ванни, грудних компресів, а в стародавньому Китаї та Індії він застосовувався для поліпшення травлення. Римляни привезли імбир в Північну Європу, де його використовували в пирогах, бісквітах і інших солодких стравах. До 14 століття він був популярний нарівні з перцем, а коли почалася чума, імбир, з його антисептичні властивості і змістом сірки, вважався досить сильним протиотрутою.

Теплий, пряно-солодкий смак імбиру і різкий аромат важко сплутати з чимось іншим. Це універсальна популярна спеція, яка дала ім'я трьом знайомим нам продуктам - імбирного хліба, імбирного печінкою і імбирного елю. Також він популярний як складова приправи, використовуваної для смаження і при приготуванні соусів і компонент суміші спецій, наприклад, порошку каррі.

Імбир застосовується в безлічі солодких і гострих страв і відмінно поєднується з іншими численними спеціями. Він є основною приправою східної кухні і особливо широко застосовується в кухнях Індії, Китаю, Таїланду, Північної Африки, Японії і країн Карибського басейну. Вина на основі імбиру є популярним напоєм в зимовий час в Англії. У США імбир використовується в якості приправи для додання гострого, пряного аромату заправкам, паст, маринадів, напоїв та десертів.

Підхід до живлення. Підхід до життя.

Ми допоможемо вам наповнити своє життя правильної їжею. Їжею, яку ви запам'ятаєте. Свіжої. Цілісною. Повної смаку і життя. Все це може бути тільки в органічно вирощеної продукції.

Рекомендації по Застосуванню

Щоб замінити мелений імбир свіжим, використовуйте 1/2 столової ложки меленого імбиру замість однієї ложки свіжого.

Мелений імбир - це незамінна спеція для імбирного хліба, він також підсилює смак бісквітів, консервів, чатні, мармеладу і різних десертів. Спробуйте додати його в маринад, а також в блюда з свинини, курки і яловичини. Його можна додавати в гарбузовий або яблучний пиріг, печиво, до страв з моркви і солодкої картоплі.

інші Інгредієнти

органічний імбир


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору