Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Органічна копчена паприка, Simply Organic, 2,72 унцій (77 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: SOG-19517
578 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Порошок
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • Сертифікований QAI як органічне продукту
  • Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США (USDA)
  • КАС

Солодка, але зухвала родичка перцю чилі, - паприка використовується для додання теплого, натурального кольору і злегка пряного смаку супів, рагу, зерновим і безлічі закусок.

Ботанічна назва: Capsicum annuum L. var. annuum, Capsicum annuum

Відома також як червоний солодкий або стручковий перець, паприка (Capsicum annuum) більший і набагато слабкіше перцю чилі. Трав'яниста однорічна рослина виростає у висоту від 20 до 60 дюймів, іноді в нижній частині має деревну структуру, листя темно-зелені зверху і світліше знизу. Квіти білі, плоди спочатку зеленого кольору, потім стають червоними, коричневими або фіолетовими; як паприки збираються червоні плоди.

Вітчизняна паприка на вигляд свіжа і зелена, в той же час іспанський різновид більш пекуча, а угорська яскравіша. Хоча іспанська та угорська паприка стали більш схожими один на одного, оскільки на сьогоднішній день угорські перці схрещують таким чином, щоб на смак вони нагадували солодші іспанські перці. Тим не менш, вони все одно виглядають по-різному; угорські та вітчизняні перці мають більш гостру форму, а іспанські менше і кругліше. Більш гостру паприку зазвичай отримують, додаючи в порошок кайенскийперець, щоб підвищити пекучість.

Рекомендації по Застосуванню

Ароматно-солодка паприка з насиченим кольором - це відмінна приправа, яка повинна завжди бути під рукою. Використовуйте її, щоб додати будь-якої страви чарівний колір і злегка пікантну солодкість. Спробуйте її з сирами і спредами, закусками, салатами, яєчними стравами, маринадом і копченостями. Додайте її до борошна, використовуваної для присипки страв з птиці, м'ясних страв і морепродуктів, а також додавайте в салатні заправки, де вона додасть колір і буде працювати як емульгатор (об'єднує масло і оцет). Іспанські, турецькі та португальські супи, рагу і запіканки залежать від паприки, як і індійська курка тандури. Паприка традиційно використовується в угорському гуляш, папрікаш, м'ясних продуктах і гострих сосисках. Крім того, ви можете знайти паприку в складі сумішей порошку чилі.

інші Інгредієнти

Органічний копчений паприка.


склад
Розмір порції: 1/4 ч.л. (0,6 г)
Порцій в контейнері: близько 128
Кількість на порцію % Від добової потреби
калорії 0
всього жирів 0 г 0%
натрій 0 мг 0%
Всього карбюратор. 0 г 0%
Вітамін А 6%
білка 0 г
* Відсоток денної норми (DV) засновані на дієті в 2000 калорій.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору