- Сертифікований QAI як органічне продукту
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США (USDA)
- КАС
Солодка, але зухвала родичка перцю чилі, - паприка використовується для додання теплого, натурального кольору і злегка пряного смаку супів, рагу, зерновим і безлічі закусок.
Ботанічна назва: Capsicum annuum L. var. annuum, Capsicum annuum
Відома також як червоний солодкий або стручковий перець, паприка (Capsicum annuum) більший і набагато слабкіше перцю чилі. Трав'яниста однорічна рослина виростає у висоту від 20 до 60 дюймів, іноді в нижній частині має деревну структуру, листя темно-зелені зверху і світліше знизу. Квіти білі, плоди спочатку зеленого кольору, потім стають червоними, коричневими або фіолетовими; як паприки збираються червоні плоди.
Вітчизняна паприка на вигляд свіжа і зелена, в той же час іспанський різновид більш пекуча, а угорська яскравіша. Хоча іспанська та угорська паприка стали більш схожими один на одного, оскільки на сьогоднішній день угорські перці схрещують таким чином, щоб на смак вони нагадували солодші іспанські перці. Тим не менш, вони все одно виглядають по-різному; угорські та вітчизняні перці мають більш гостру форму, а іспанські менше і кругліше. Більш гостру паприку зазвичай отримують, додаючи в порошок кайенскийперець, щоб підвищити пекучість.