- 20 грам білка на порцію
- З 1947 року
- Легко змішується
- Не містить рекомбінантний бичачий гормон росту
- Перехресна мікрофільтрація
- Нехімічної процес екстракції при малому нагріванні
- Не містить глютену
- Без штучних підсолоджувачів
- Підходить для лакто-вегетаріанців
- Харчова добавка
Сироватка - це прекрасне джерело протеїну завдяки своїй високій біологічної цінності!
Сироватковий протеїн буде прекрасним вибором в силу наступних причин:
- Ефективне використання в організмі завдяки високій біодоступності
- Природне джерело амінокислот з розгалуженим ланцюгом
- Природне джерело лактальбумина і імуноглобулінів
Протеїновий порошок Whey To Go від Solgar
- Повноцінний профіль основних амінокислот
- Висока біологічна цінність
- Ізолят і концентрат сироваткового білка, отриманий ефективним методом перехресної мікрофільтрації
- Нехімічної процес екстракції при малому нагріванні
- Містить L-глутамін вільної форми
- Амінокислоти з розгалуженими ланцюгами вільної форми
- без глютену
- Без штучних підсолоджувачів або ароматизаторів
- Низький вміст жиру
- легко розмішується
- Без лактози на 98%
Whey To Go від Solgar
Протеїновий порошок - це високоефективний продукт з просунутим протеїном. Формула містить ізолят і концентрат сироваткового білка, оброблені унікальним чином. Процес перехресної мікрофільтрації забезпечує доступність, засвоюваність і ефективність амінокислот, що містяться в Whey To Go.
Whey To Go від Solgar
Протеїновий порошок також включає два корисних інгредієнта, L-глютамин вільної форми і амінокислоти з розгалуженими ланцюгами вільної форми, L-глютамин відіграє помітну роль в підтримці метаболізму протеїну. Амінокислоти з розгалуженою ланцюгом безпосередньо беруть участь в синтезі білка та сприяють підтримці запасів азоту і вільних амінокислот в м'язах при тренуванні. L-глутамін і амінокислоти з розгалуженою ланцюгом є джерелом енергії для м'язової тканини.
Крім того, Whey To Go від Solgar не містить глютену і відрізняється низьким вмістом жиру. Крім того, цей продукт з насиченим шоколадним смаком відмінно змішується з водою або предпочтітаю видом молока. Його можна додавати в соуси, йогурти, маффіни, млинчики і інші суміші для випічки. Це відмінний спосіб додати додатковий високоякісний протеїн в щоденний раціон.