- органічний
- Non-GMO
- сертифікований веган
- Не містить глютен
- Міністерство сільського господарства США
- кошерний
- Зелена Америка схвалила бізнес
- Органічна сертифікація ECOCERT ICO LLC
Також відомий як кокосовий пальмовий цукор, кокосовий цукор можна використовувати в якості рівної заміни для інших підсолоджувачів, таких як агава, турбінадо, згущений тростинний сік або рафінований білий цукор.
Кокосові цукрові кристали
кокосовий цукор
Кокосовий цукор Foods Alive є стійкою, корисною для здоров'я альтернативою звичайним підсолоджувачів з низьким глікемічним індексом.
Зроблений шляхом випаровування кокосового соку, який збирають вручну традиційні цукрові фермери, які забираються високо в полог кокосових пальм, щоб акуратно зрізати квіти зі стебел і зібрати солодкий нектар.
Зібраний нектар кип'ятять в густому карамельному сиропі, який зневоднюють і подрібнюють в кристали. Оскільки він менш оброблений, він зберігає натуральний карамельний колір і смак.
Використовувані протягом тисячоліть у всій Південно-Східній Азії, пальмові підсолоджувачі мають давню, славну традицію у виробництві продуктів харчування і ліків.
Рекомендації щодо застосування
Помадка ріжкового дерева
Вам знадобиться: 1 чашка порошку ріжкового дерева, 1 чашка масла горіха (мигдаль / кешью) 1/2 чашки кокосового цукру, 1/2 чашки кленового сиропу.
Напрямки: Змішайте всі разом, сформуйте в кулі або натисніть в каструлю.
Необов'язково: Додайте воду, щоб перетворити це в соус помадки.
інші інгредієнти
Органічний кокосовий пальмовий цукор.
Упаковано в об'єкті, який використовує горіхи.