- Artisan Quality
- чистий чай
- прісна
- Міністерство сільського господарства США
- Дао Чаю
- Варить 60 чашок
- Сертифікований органічний QAI
Походження, Сідзуока, Японія
Genmaicha - це традиційний і популярний японський зелений чай. Він також відомий як «коричневий рисовий чай», тому що являє собою суміш приготованого на пару зеленого чаю і підсмаженого рису.
Моті Гомі
У створенні Genmaicha використовується особливий сорт рису, відомий як «моті-Гомі». Після обсмажування цей сорт набуває глибокий золотистий колір. Іноді він «спливає» в білі ядра, схожі на попкорн.
органічне якість
Про Genmaicha судять за якістю і сорту листя зеленого чаю (високі сорти роблять з добірних листя сенчі) і за смаком та якістю підсмаженого рису (краще органічний). Обидва повинні бути змішані в пропорціях, які створюють збалансований смак.
профіль смаку
Землистий, горіховий аромат з гладким, м'яким пікантним смаком.
спаровування
Genmaicha особливо добре поєднується з хлібом на сніданок, рисовими десертами і фруктової випічкою.
Рекомендації щодо застосування
пивоваріння Генмайча
Заваріть одну чайну ложку листя в 8 унціях чистої, джерельної або фільтрованої води при температурі 180ºF протягом чотирьох хвилин. Лист можна реінфузіровалі два рази.
інші інгредієнти
Органічні листя зеленого чаю, органічний підсмажений рис.