Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Органічний ароматний індійський чорний чай, чай Дарджилінг першого збору, The Tao of Tea, 3,5 унц (100 г)

Під замовлення 9-14 днів
Артикул: TOT-71000
843 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Форма випуску Чай
Сертифікати та дієта Кетогенна дієта, Кошерний продукт, Органічний продукт, Палео
Спосіб Від 2000 грн*
Кур'єр по м. Київ безкоштовно
Адресна доставка безкоштовно
безкоштовно
безкоштовно

Детальніше про доставку

Вид оплати Умови
Готівка оплата при отриманні
Банківська карта оплата картою через сервіси Privat24 та LiqPay
Каса банку або термінал переказ оплати через касу банку або термінал самообслуговування Приватбанк
  • Контроль термінів придатності;
  • Повернення коштів при відмові;
  • Тільки оригінальна продукція.

  • найвища якість
  • Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
  • 60 чашок
  • Дарджилінг першого збору не містить - кофеїн - Більшість

походження

Регіон Дарджилінг, розташований в Гімалаях в північно-східній частині Індії, вважається областю, що виробляє "шампанське в світі чорного чаю". Це один з 4 основних регіонів вирощування чаю в Індії, який розташований на висоті 1800 метрів над рівнем моря. Даний регіон складається з 86 чайних плантацій, розташованих в трьох округах (Дарджилінг, Курсеонг і Калімпонг).

Цінна перша хвиля

Термін "перший збір" позначає період першого збору в році, який триває з березня по середину квітня. Чай, що збирається в цей час, відрізняються ароматом і кольором.

техніка

Після того як свіжі паростки були зібрані, вони протягом декількох годин сушаться на свіжому повітрі для видалення зайвої вологи, а потім виконується акуратне скручування листя. Листя піддаються окисленню (змінюють колір з зеленого на чорний), в результаті чого їх аромат розкривається ще сильніше. На завершення листя потрапляють в піч для сушіння.

смакові характеристики

Найчастіше для опису смаку чаю Дарджилінг використовується слово "мускат", що відображає чіткий смак білого винограду. Чай Дарджилінг першого збору має різною текстурою для заварювання, трохи в'язким смаком і довгим післясмаком.

Рекомендації по Застосуванню

Заварювання чаю Дарджилінг

Заваріть одну чайну ложку чаю в 8 унц. (240 мл) фільтрованої води з температурою 85 ° С протягом 4 хвилин.

інші Інгредієнти

Органічні чорні чайне листя.


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору