- найвища якість
- Органічне походження підтверджено Міністерством сільського господарства США
- 60 чашок
- Дарджилінг першого збору не містить - кофеїн - Більшість
походження
Регіон Дарджилінг, розташований в Гімалаях в північно-східній частині Індії, вважається областю, що виробляє "шампанське в світі чорного чаю". Це один з 4 основних регіонів вирощування чаю в Індії, який розташований на висоті 1800 метрів над рівнем моря. Даний регіон складається з 86 чайних плантацій, розташованих в трьох округах (Дарджилінг, Курсеонг і Калімпонг).
Цінна перша хвиля
Термін "перший збір" позначає період першого збору в році, який триває з березня по середину квітня. Чай, що збирається в цей час, відрізняються ароматом і кольором.
техніка
Після того як свіжі паростки були зібрані, вони протягом декількох годин сушаться на свіжому повітрі для видалення зайвої вологи, а потім виконується акуратне скручування листя. Листя піддаються окисленню (змінюють колір з зеленого на чорний), в результаті чого їх аромат розкривається ще сильніше. На завершення листя потрапляють в піч для сушіння.
смакові характеристики
Найчастіше для опису смаку чаю Дарджилінг використовується слово "мускат", що відображає чіткий смак білого винограду. Чай Дарджилінг першого збору має різною текстурою для заварювання, трохи в'язким смаком і довгим післясмаком.