Гарячий чай: залити свіжу кип'ячену воду над чайним пакетиком і дозволяють пивоваріння протягом 4 хвилин в залежності від бажаної міцності. Насолоджуйтесь підсолоджений або просто -The вибір за вами.
Освіжаючий холодний чай:, щоб зробити 1 літр холодного чаю, використовуйте 4 чайні пакетики, заварити, як запропоновано вище, з використанням 4 склянки води. Дайте охолонути потім подавати з льодом.
Сипучі чай: використання 1 чайну ложку розсипного чаю в фільтр на чашку (6-8 унцій). Якщо приготування чаю в чайнику і заварки не використовується, влити через сито. Варити 3 хвилини або до бажаного смаку.
К-чашка: за допомогою Keurig пивовар, натисніть 6 унцій. Або 8 унцій. Брю кнопку для оптимального смаку. Додати вершки, молоко і підсолоджувач або користуватися як є.