- Estd. 1706
- Понад 300 років досвіду
- кошерний
Зробіть перерву і насолоджуватися природно солодкими і соковитими фруктовими ароматами цього непереборного чаю.
Примітка майстра в Blender
- Примітки - Свіжий, фруктовий, солодкий
- Колір - яскраво, золотисто-жовтий
- Круті Час - 2 хвилин (рекомендується)
Зелений чай в світі самий споживаний вид чаю, На відміну від інших типів чаю, свіжозібрані листя швидко нагрівається після збору врожаю, щоб запобігти чай від окислення. Два методу використовується для нагріву листя - сковорода звільнений за земляний, більш смажений смак, або парою при високих температурах для більш легкого, більш тонкого смаку. Цей процес зупиняє ферментативну активність в листі, що дозволяє їм зберегти свій характерний смак, аромат, аромат і зовнішній вигляд. Зелений чай в основному виробляється в Китаї, де 80% світового Зелений чай соерсед.
Для того, щоб створити цю добре збалансовану суміш, ми починаємо з ретельного відбору кращих Pam випалу чаї з Китаю та інших країн. Ці чаї змішують разом з природним солодким і соковитим смаком граната, малини і полуниці для великий дегустації чаю, що ідеальний лікувати будь-який час доби. -Rishi Raaj Deb-майстер купажу
Twinings Лондона Історія
У 1706 році Томас Твайнінг почав продавати дрібний чай з англійської магазину в The Strand, Лондон. Сьогодні Twinings продовжує продавати деякі з кращих чаїв в світі від початкового магазину і в більш ніж 100 країнах по всьому світу.