Фруктоза, лимонна кислота, з натуральної малини / вишні, апельсина і винограду, мікрокристалічна целюлоза, натуральний барвник (аннато, куркумін, буряк), рослинна клітковина, стеаринова кислота, гуарова камедь, карбонат кальцію, фумарат заліза, оксид магнезія, оксид цинку, цитрат калію, йодистий калій, стеарат магнезія, спіруліна, дикий шипшина (плоди Rosa canina), цельнозерний бурий рис, броколі, шпинат, плоди манго, морква, барбадоська вишня (плоди Malpighia glabra) і плоди папайї. Мінеральні аміноати є гіпоалергенні хелати цельнозерного коричневого рису.
При виробництві не використовувалися молоко, яйця, риба, молюски, лісові горіхи, арахіс, пшениця, соя і глютен. Проводиться стороннім підприємством, відповідає вимогам чинної GMP, на якому можуть обробляти іншу продукцію, що містить ці інгредієнти.