Банановий пудинг з помадкою від Марі Осер
Складові:
2 (12.3 унцій) упаковки органічного м'якого тофу
2 середніх форм банана, що розмножуються в пюре
2 1/2 столові ложки лимонного соку
2 склянки органічної порошкової цукрової пудри від корисних підсолоджувачів, плюс 2 столові ложки для посипання
1/2 склянки несолодкого какао
1 столова ложка натурального ванільного екстракту
1/4 чайної ложки меленої кориці
Дрібку меленого мускатного горіха для прикраси
Спосіб приготування: Розігрійте духовку до 350 ° F. Додайте кухонний комбайн і змішайте до отримання однорідної маси. Просійте цукрову пудру і какао-порошок в окремій мисці. Додайте сухі інгредієнти в суміш разом з тофу і ретельно перемішайте. Розлийте в 8 окремих форм для випічки. Посипте мелену корицю і щіпку мускатного горіха на кожну форму. Випікайте, протягом 30 хвилин. Посипте залишилася цукрову пудру. Подавайте теплими або охолодженими. На виході 8 порцій.
1 стакан органічної цукрової пудри = 1 стакан рафінованої цукрової пудри